Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Nyári élmények: Részletek egy tizenéves naplójából [06-07-05]
Ó, Te...... [06-04-19]
Forrás megosztás [01-03-12]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeic
Veder - Erdan - 2007. július 21.

c

c


Kompromisszum?
Tamás - 2001 február. 22. 21:59:45

Ha jól látom megoszlanak a vélemények szín ügyben, ezért javaslatom a következő: regisztráció után megadhat mindenki egy szimpatikus háttérszínt, így a kecske is jól lakik, és a káposzta is megmarad, ahogy mondani szokás.

Ja, a címet nem elfelejtettem
hannoca - 2001 február. 25. 20:51:31

"Ha barmi segitseg kell a szerkesztorendszerben akkor irjatok (vagy irj, ha egyedul csinalod) - egy kisse.. bonyolultabbat mar en is csinaltam. Egyetlen hatrany van. Nem irhatok annyit amennyit akarok. (en sem olvasnam vegig) - kulonben is, ez a szin nagyon ROSSZ."
Szerintem biztos, hogy csak segíteni akarsz, de nem kell ennyire amatőröknek nézni, a szín egyébként a Tamás ötlete, és nekem tetszik, én ugyanis annyira szeretem a narancssárgát hogy nem fájdul meg tőle e szemem, de előre demokrácia, a bekezdéseknek, rovatoknak, tematizálásnak, archívumnak csak idővel, nagyobb cikkállomány/cikkhosszúság esetén van értelme, a képbeillesztést meg én szankcionáltam első időben, mert valaki egy pornó utalással kezdte, és féltem, hogy ilyen típusú képek akaródznak elferdült alakoktól kikerülni, mely félelmem szerintem nem alaptalan, de lesz, diktatorikus moderálással.
A beígért fejlesztések nem azért nem haladnak fénysebességgel, mert Tamás küzd a programozás nehézségeivel, hanem mert annyira jó, hogy olyan sok munkája van, hogy nem ér rá. Ugyanis, gondolom észrevetted, kevés a banner az oldalon, meg a napi 120000 látogató sincs meg, szóval szegény Tamásunk nem ezzel keresi a napi betevő 2 doboz Cameljére valót. Így ennyit most egy lélegzetre.