Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
---------------------------------------Búcsú---------------------------------------------- [06-05-30]
Titkokba rejtve [06-03-05]
A szobor [05-07-05]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeia mi világunk
Veder - mrs.Bennington - 2005. március 13.

2005.03.13.

noss!
az emberek mindíg foglalkoznak a földel,de miért?!
hogy megélhessenek és hogy pénzük legyen!
tudom hogy ez nem igaz de az emberek nagy töbsége azért fáradozik hogy becsapják egymást eladják a sok lomot amit gyártanak .
és persze a sok buta ember megveszi őket,például azok akik naphosszat unatkoznak a TV előtt !!
énszoktam ugyebár TV-t nézni,ez szinte már természetes .
DE HOGY EGYSZERRE HÁROM ADÓN MENJEN A TELESHOP az már felháborító!!!
ja és vannak ezek a nyerő vonalak,ott egy nő ott siránkozik hogy "TELEFONÁLJANAK MÁR !! csak össze kell számolni hágyöt forintos van a képen!!hát hívjanak!!".
noss szerintem nindenki tudja hogy ez is csak a pénz miatt folyik!
mindenki eladja magát!!!!!!!
DE MI LESSZ A VILÁGUNKBÓL ÍGY:!HA EGY NORMÁLIS EMBER SEM MARAD A FÖLDÖN?!


Mély
flavcsy - 2005 március. 13. 11:07:09

Mély gondolatok ezek egy mélyen érző szívből. Jól átlátod, hogy mi folyik a Földön és hogy magunk alatt vágjuk a fát. Vérzik a szíved a környezetért... Jó hogy vannak még ilyen emberek, csak kár hogy kevesen és hogy igazából nem tehetünk túl sokat, mert a Földet már ellepte az önzés,és visszafordíthatatlan folyamatokat indított el

Kedves Mrs. Bennington!
Gary Hun - 2005 március. 13. 11:17:50

Van egy ügyes szerkezet, amit úgy hívnak, hogy távkapcsoló! Csak egy gombnyomás és máris megszabadultál a TV-Shoptól! :-))) Üdv. Gary.

baudelaire
esztko - 2005 március. 26. 19:46:18

flavcsy:ez nem igaz! emlékezz baudelaire-ra : "az én az mindíg valaki más". ahogy a többi emberről beszélsz, úgy magad minősíted. visszafordíthatatlan folyamatokról beszélsz; csak ilyenek vannak. csak együtt érünk valamit, mi a kis emberiség :) és ha egy folyamat épp' benned indul el, az ugyanolyan visszafordíthatatlan, mint a gyárak szennye okozta sebek. a mi világunkat pedig mi alkotjuk, együtt. a közhelyek pedig mind igazak :) , nem véletlenül lettek közhelyekké.

én mindíg úgy gondolok erre, mintha mindez csak és kizárólag az én felelőségem lenne, és így is van :)

néha "fraktálban gondolkodom". én vagyok az alapegység. a család, a baráti közösség, a város, a megye, az ország, a kontinens, a félteke, a planéta, a naprendszer, a galakszis....mind nagyított másaim. én vagyok minden, és én határozok meg mindent.

szerintem ez a jó hozzáállás. ha azért nem kezdesz bele semmibe, mert úgy érzed hasztalan, hiszen a többiek már rég elrontottak mindent, gondolj erre( már ha számít neked a véleményem).

Szép új világ
Tamás - 2005 március. 26. 21:43:20

Nem szabad azt hinnünk, hogy a világ ne lehetne mindig jobb hely! Csak akarnunk kell! Ezért szólok most nektek: a mindig rövid i!

Tamásnak
esztko - 2005 március. 28. 10:42:47

:) ok

Igaz!
flavcsy - 2005 március. 28. 16:35:57

Teljesen igazad van esztko:-) talán nem is ezt az értelmet szántam( így utólag elolvasva) a hozzászólásomnak csak annyira reménytelennek látom már az általunk kormányzott jövőt.....és néha nagyon elhatalmasodik rajtam a pesszimizmusz (pedig alapvetően tod nem ilyen vagyok:-)) és ez nagyon rossz...köszönöm hogy újból erőt öntöttél belém, és visszaadtad a kis zöld öntudatom:-) És külön köszönet Baudelaire-ért

Rimbaud
flavcsy - 2005 március. 29. 08:56:26

Ja nem Baudelaire, hanem Rimbaud...... ezt Rimbaud mondta a "Látnok levelek"-ben. Persze lehet Baudelaire is emeképpen vélekedett:-)

ciki
esztko - 2005 március. 29. 09:10:09

de gáz, rosszul emlékeztem! :) ez annyira rám vall. :)
ezt tegnap találtam, c.g. jung bácsi írta

"mert az egyes ember pszichológiája azonos a népek lélektanával. amit a nemzetek tesznek, azt teszi az egyes ember is, s amíg az egyes ember megteszi, meg fogja tenni az egész nemzet is."

(biztos ezért alakulnak ki az olyan klisék, mint hogy a skótok "skótok" , v. hogy a cigányok lopnak.de ez már rég nem tartozik ehhez a témához....)