Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Bentlakó félelmek [06-05-03]
Részletek [05-06-08]
minek szólít az éjszaka? [02-05-13]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiMINDEN LEHETSÉGES
Veder - mrs.Bennington - 2005. március 12.

2005.március 12. szombat

TEHÁT VAN AKI EBBEN HISZ ÉS VAN AKI ABBAN !
Lehet hogy hülyeséget írok de ez at én véleményem a többi meg a tietek lehet!!A föld keletkezését az emberek két féle képpen magyarázza vagy ha úgytetszik nyugtatja magát az ember.
Az első az az hogy a világ kialakult természetes módon,több évmillió alatt!!de felmerül a kérdés hogy hogyhogy csak a mi bólygónkon(ebben agalxisban legalábbis) lett élet vagy egyáltalán víz,mert ugyebár mindenki tudja hogy ez az oka a a létnek.és a többi és a többi .eceterá eceterá eceterá!
Na de.......................................................................a vallásos emberisten beleavatkozásával magyarázza!Lehetséges ez is mind tudjuk hogyan hisz a BIBLIA ezt is elmondja nekünk.
TEHÁT VAN AKI EBBEN HISZ ÉS VAN AKI ABBAN!
EZ ÍGY VAN RENDJÉN HISZ AZ EMBEREK KÜLÖNBÖZNEK!


Kedves mrs.B!
flavcsy - 2005 március. 13. 07:32:48

Nem hülyeség, dehogyis! ilyeneken nagyonis el kell gondolkodni, bár az ember nem feltétlen jut hamar el a megoldásig. Én rengeteget foglalkoztam e témával, úgyh. ha hoztad létre e rovatot, köszi, meg persze amúgyis - az írásodért. Remélem még olvashatok tőled. Köszöni: flavcsy

Kedves Mrs. Bennington!
Gary Hun - 2005 március. 13. 09:58:32

A Galaxis, az egy csillagrendszer, napok tömkelege, ilyen a mi Tejutrendszerünk is, amely tele van napokkal, bolygókkal, holdakkal. Azért azt még korai megállapítani, hogy ezek közül csak a Föld nevű bolygón van élet, nem gondolod? Hisz éppen nemrég derült ki, hogy van lehetősége annak is, hogy a szomszéd bolygón, a Marson is víz nyomaira bukkanjanak az ott kutató Marsjárók. Azt természetesen elfogadom, hogy van aki ebben hisz, van aki abban, hogy Isten teremtményei vagyunk, ennek eldöntése mindenkinek szuverén joga! Üdv. Gary.

Hozzászólás
flavcsy - 2005 március. 13. 10:35:19

Az élet kialakulásához azért rengeteg minden kell: megfelelő légkör, óceánok, melyekben az „egyszerű” létfontos molekulák felhalmozódhatnak, és ún. őslevest alkothatnak, proteinek és nukleotidok, melyek egyesülnek és membránt szereznek, végül pedig a genetikai kód sem elhanyagolható – hogy csak pár dolgot említsek. És ha ezek mind megvannak még mindig 1:10113 az esélye annak, hogy az őslevesben a véletlen folytán csak egyetlen egyszerű proteinmolekula kialakulhasson. Szóval azért elgondolkodtató, hogy van-é élet a Földünkön kívül. Persze abban egyet értek hogy mindenkinek szuverén joga a hit, csak abban higgyen, amiről meggyőződött, mert másképp az egész halott.