Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
morb [06-02-23]
"HA valaki elveszít valakit,tulajdonképpen csak a hitét veszti el.Se többet,se kevesebbet" [05-08-16]
Búcsúzni nehéz... [04-12-28]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeirosszkedv
Veder - ddani - 2001. október 31.

ilyenkor nincs is kedvem mesélni. küszködősen mégis kikívánkozik. merengős leltár kis fejemből.

csupa jó dolog történik velem, mondanám sírva, de szerencsére töknémán koporászok a billentyűzeten, úgyhogy csak idegondolom.
szombatig szedjem össze magam, akkor viszont mindenkit várok a PestiEst kaféba, ahol lekeverem a dramendbézeseknek az after-partyt, ezerrel. kár, hogy pont a Luke Vibert-es halloweeni Cinetrip-bulival ütközik, nade, annyibaj.
készülnek a koszorúk mindszentekre, némely csatornán elcsíphetünk valami halloween-tizenhárom horrorfilmet. ragacsos, hányásszagú popcorn. mindjárt beöltözök, mondjuk melankóliának. narancs-fekete műrémálmok, meg giccses gyász, megint egy ünnep, vegyél sokat.
láttamozott darab színház a tyúk a késben című szerelmes sztori. nem rózsaszín, meg nem is túl alcsis, pont jó. poént, cselekményt nem lövök, legyen elég, hogy ülőhely nélkül is remekül bejött.
szereztem egy jó ütős triphop lemezt, a valószínűtlen nevű "The Invisible Pair of Hands" kollektíva korongja. Mindenféle stílus keveredik, Bristolban készült felvétel, 1997-ből, a Cup of Tea kiadó gondozásában. Végig kellett ülnöm, van rajta D.H.Lawrence versfeldolgozás, szóval elvont, de nem elborult. asszem szombaton ez is pörögni fog.
és még sorolhatnám. csupa jó dolog. olyan, amit szeretek, meg feldob, meg örülök neki, aztán mégis, szakadjak meg. de szerencsére csak némán kopogok itt a billentyűkön, és nem.


Én is
hannoca - 2001 november. 2. 11:12:13

Velem is csupa jó dolog történik, például vettem magamnak tök szép ruhát, sok pénzem van és még több lesz, a Pozsi megszerelte az egeremet, és mostmár nem akad, a Blanka hozott nekem csokit a boltból, a Mama meg sütött tegnap kakaós-mazsolás kalácsot, végre kitaláltam valami normálisat, hogy mit írjak háziból, csináltam egy csomó vicces feladatot nyelvórára, és nem álmodtam semmi rosszat, azt mégis úgy szar az egész ahogy van. Perzse nem az egész, mert pl. ugye ez eddig mind jó volt, és a rosszat meg egy sorban is le tudnám írni, és mégis. Valahogy úgy, hogy hiába süt a nap, idebentről csak látni lehet, kint meg túl hideg van hozzzá. Sőt egyenesen elkeserítőbb ahideg így hogy süt, mert még át is veri az embert. A Pozsival meg nics elég pénzünk, hogy lemenjünk egy hónapra Ausztráliába, vagy Madagaszkárra. Hát kegyetlen az élet, mit ne mondjak. Most át csaptam ilyen ironikusba, de ez nem én vagyok, ez csak valaki bennem. Nekem tényleg nincs jó kedvem. Pedig a Blanka még horrortörténeteket is mesélt nekem.