Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
A munka [06-06-24]
MEGBÉKÉLÉS VÁLÁS UTÁN [05-02-22]
Quick, a nem-túl-más [01-11-03]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiInternetes szerelem Londonban
novella - Charly - 2015. június 22.

Szerelem a világhállón

A mi kis történetünk 2004 nyarán kezdődik, amikkor már megjelentek a chates szobák.Géza esti órákban a számítógépe előtt ült és nézelődött, amikkor megtalálta az egyik magyar televízió chat szobáját. Géza nem rajongott az ilyen oldalakért, de azért a kíváncsiság hajtotta sosem lehet tudni, mi lesz belőle. Ö egy kis cég ügyvezetője ként dolgozott Magyarországon.

Julcsi, aki Angliában élt és bébisysterként dolgozott, és szintén a szabad estéit a gép előtt töltötte, a sors úgy rendelte, hogy ök. egymásra találjanak a világ hálón. Kettőjük között 10 év korkülönbség volt. Ami nem jelentett akadályt abban, hogy legyen miről beszélgetni. Mind kettőjük tudta, hogy a neten sokan a névtelenségbe burkolóznak és nem valós adatokkal tesznek szert a népszerűségre. Julcsi és Géza nem ezek közé tartoztak ök. őszintén beszélgetek mindenkivel. Ezt érezte meg Géza is és bízott a lányban, hogy őszinte. Először csak két-háromnaponta futottak össze a hálón és minden este órákig volt téma, hajnal kettőig is folyt a beszélgetés. Majd minden napos lett a dolog Géza már várta az estét hogy újra beszélgessen a lánnyal. Julcsi igazán nem vette komolyan, de mivel ö is jól érezte magát ezeken az estéken így mindig igyekezett a gép elé ülni. Hetek teltek el így. Telefonszámot cseréltek így már délelőtt is beszéltek élő szóval még bensőségesebb lett a netes kapcsolat.

A lány Magyarországra utazott, szabadságra felvetődött a gondolat találkozniuk kellene. A találkozó egy délelőtti napon az egyik budapesti pláza kávézójában volt megtervezve. Géza pontos volt és elegáns beült a megbeszélt helyre. A lány is pontos volt, csak kivárt többször elment a kávézó előtt jól látván Gézát. Majd úgy döntött belevág. Hisz egy férfi rá vár. A férfi egy száll rózsát hozott a netes randira. Beszélgetek most már személyesen, de szinte mindent tudtak egymásról.

A lány visszautazott Angliába és folytatódott a neten való beszélgetés. Amikkor a lány munka adója Amerikába utazott a családdal így a lánynak egy hét szünet lett. Mivel nem rég járt Magyarországon így nem tervezte az utazást. A lehetőség adott volt egy szép Londoni ház egyedül egy húszon éves lánynak. Géza felvetette a lánynak, hogy meglátogatja ezen a héten és, hát ha úgy gondolja akkor eltöltene ott pár napot. Julcsi nem hit ebben, de bólintott rá. A meglepetés akkor érte mikkor Gáza közölte, hogy egy csütörtöki napon az esti órákban érkezik Londonba a repülőtérre. A Lány ekkor lepődött meg, igazán mert tényleg nem hite el, hogy ö érte valaki ilyen áldozatott hozzon ö még ehhez nem volt hozzá szokva. Előző kapcsolataiban nem tapasztalt ilyet. Boldog volt és egyben izgalommal volt tele hisz az, akivel nap mint nap beszél

1 2 következő