Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Indulj... [06-06-01]
Egy férfiről [06-03-05]
Fekete csondben . [04-01-31]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiErotikus álmok 1.
novella - Gary Hun - 2007. április 16.

Ott ült a legmélyebb úszómedence fenekén és a hátát a csempének támasztva felfelé bámult. Jó volt így, ebben a testhelyzetben, élvezte a szinte súlytalan állapotot. A víz felhajtóereje néha kissé megemelte e lábát, amitől oldalra billent a teste, de a kezét maga mellé téve egyensúlyba hozta magát. Megérintette ez a víznek nevezett híg közeg, ahogy körbefonta, simogatta. Erre vágyott, azért vett mély lélegzetet, és úszott le a fenékre, mert egoista módon érezni akarta ezt az érzést, hogy csak most, és csak őt ölelje körbe. Alá akart merülni a semmibe, a magányba, csak egyedül lenni, ebben a zajtalan, vagy legalábbis tompított zajokkal övezett világban.
És most felfelé bámulva nézte, amint fölötte a felszínen különböző színű fürdőruhás testek úsztak el, felváltva nők, és férfiak, és néhány fiatalabb gyerek.
Egy pillanatra becsukta a szemét, és arra gondolt, mi lenne, ha ezután nem venne lélegzetet, hanem csak vizet lélegezne be… és eszébe jutottak a delfinek.
Tüdejük van, játékos, bohó, áramvonalas testük, vidám felszabadult mozdulataik…
Szabadnak lenni… szabadnak lenni… motyogta magában és kinyitotta a szemét…
Meglepetten látta, hogy már nem az úszómedencében van, hanem valami homokos talajon ül, felette magas víztömeg, mintha egy tenger fenekén lenne. A fölötte úszó testek hirtelen megváltoztak, delfinekként siklottak le melléje, és játékos mozdulataikkal szinte megbabonázták. Nem bírta levenni róluk a szemét. Egyik nagyon közel úszott hozzá, megérintette. Furcsa érzés kerítette a hatalmába, valami, amiben először még nem volt biztos, de aztán hamarosan valósággá vált, mert eltűnt róla a fürdőnadrágja, meztelenül ült a tenger fenekén, és szemmel láthatóan erekciója volt. A delfin most újra körbeúszta, megint megérintette és a farokuszonyával kavart víz, kissé meglengette a meredező hímtagját. A delfin most szembeúszott vele, majd megállt a feje magasságában és a szemébe nézett. Pár másodpercig farkasszemet néztek. A delfinnek emberi szeme volt! Behatolt az agyába azzal a nézéssel. Égette belülről a tűz, amint bámulták egymást, aztán egyszerre valami fény villant fel, ami elvakította. Ösztönszerűen becsukta a szemét. Röviddel utána egy kéz simogató érintését érezte magán. Lassan emelte fel a szemhéját és még látta a delfin metamorfózisát, amint eltűnnek az uszonyai, és egy gyönyörű meztelen női testté változva, úszva körözni kezd körülötte. Aztán kezeivel evezve felfelé úszott kissé szétnyitott combokkal, s egy pillanatra kivillant a titkok kertje, majd egy lassú ívvel lefelé fordult. Gyönyörű volt így fejjel lefelé úszva. A felülről jövő fény, a fodrozódó felszín árnyjátéka megtört formás mellein, izmos combjain, és zebracsíkos mintát rajzolt rá, ami még izgatóbbá tette.
Hirtelen elszakadt a homokos talajtól, és lebegni kezdett. A nő úszva megkerülte, és, tett egy mozdulatot, mintha táncba hívta volna. Felé nyúlt megtapintotta a testét, s egymáshoz simultak. Magához ölelte, először lazán, aztán szorítva, aztán végigsimította a kezével a testet és kibillent egyensúllyal lebegve fordultak a vízben kavarogva, körbe-körbe, akár egy víz alatti keringőt táncoltak volna a súlytalanságban.


1 2 következő