Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
A női büszkeség [06-06-01]
Elveszett barátság [05-07-18]
Egyetem [02-04-19]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiGill naplója
novella - Ditta - 2003. február 12.

GILL NAPLÓJA I.

Augusztus 11. Kedd
Azt el kell mondanom, hogy csak azért írok ide, mert a piercingesnél hagytam a Manson-os füzetemet. Nemsokára kerítek egy másikat, úgyhogy ez csak átmeneti. Furcsa dolgok történnek velem. Mike, a legjobb barátom, ezt mondta. Ő úgy gondolja, hogy „természetfeletti” erők vannak a dolgok mögött. Hát… én meg úgy gondolom, hogy csak öregszem. Ugyanis a szemem is romlik, és a hallásom sem a régi. Ezt hiába is mondanám Mikenak, őt nem lehet megrendíteni, eléggé magának való gyerek. Visszahúzódó, és csak egyetlen barátja van rajtam kívül: Annie. Mike-ot senki sem bántja. Inkább csak sajnálják. Az anyja elhagyta őket, az apját meg nem érdekli Mike sorsa. Annie aranyos lány. Ő szokta vigasztalni Mike-ot, amikor rossz kedve van. Bátortalan kiscsaj, de ha kell, megvédi egyetlen barátját, ha valamelyik idióta negyedikes szórakozik vele. Erről jut eszembe, hogy az ofőm már megint szórakozik velem. Azt mondta, hogy a következő piercingemhez a bizottságnak is lesz néhány szava. Legyen! Lesz az 10 is. Eddig csak az orromban van egy halálfej, a nyelvemben egy tüske, a szemöldökömben egy nemzetközi kézjel, a köldökömben egy karika. Mindez ezüst. Az osztályból páran azt mondták, tegyek… Oda is. Hülyék! Oda csak a …-ok tesznek. Matthew egyre nagyképűbb.


Augusztus 12. Szerda
Iszonyat ez a suli. Ma két idétlen elsős azt mondta, hogy jó a hajam! Miért ne lenne az?
Csak most vettem észre, hogy rossz dátumot írtam. Na mindegy. Ma láttam, hogy a kapun ki volt írva, hogy mikor lesz a pótvizsga. Jó, hogy már most gondolnak ránk. Kémia órán meg majdnem felgyulladt (véletlenül) a tanárnő haja. Mondtam neki, hogy ha nem tenne rá annyi hajlakkot… de nem segített. Két órán keresztül hallgattam a szentbeszédet. A végén elkezdett ordibálni, hogy azonnal vegyem ki a rágómat, és közölte, hogy már a második dolgozatomra írom rá a két hónappal ezelőtti dátumot. Ránéztem a naptárra és beleordítottam az arcába, hogy „tanulj meg számolni!”, erre még egy órát bent kellett maradnom… az Igazgatóval! Marha jó volt.


Január 2. Csütörtök
Már megint azok a furcsa dolgok. Ma a falamra írtam egy jelet. Egy pillanatra felfénylett, erre Mike majdnem szívrohamot kapott. Próbáltam megnyugtatni, hogy csak a ház előtt elhúzó autók fénye világította meg, de nem lett jobb. Matthewra mostanában ráillik, hogy "seggfej vagyok, de hódítani akarok". Ő a focicsapat gyöngye, a suli szépfiúja. Persze nekem is pont ő kell!!! Mi?! Beteg vagyok.
Bált tűztek ki a jövő hétre, vasárnapra. Tutira nincs kivel mennem. Persze Matthew Vickyvel megy. Az a szőke liba már megint keresztbe tett nekem. Egy másik srác, Devon, lassan kihoz a sodromból! Állandóan el akar hívni a bálba. Ő az egyetlen, aki elmenne velem, de ahogy az kinéz… Ez a sors fintora!
Utálom a sulit. Már csak 1 hét és még mindig nincs senki, aki elvinne a bálba. Sarah, fogott magának egy harmadikos pasit. Már a ruhája is megvan. Mike állandóan körülöttem lófrál. Azt hiszem megőrült. Matek órán elkérte a füzetemet, mert lemaradt. Mindenki tudja, hogy ő ír a leggyorsabban. Aztán meg megkérdeztem, hogy szerinte lenne-e esélyem Matthewnál? Erre azt mondta, hogy Matthew vak. Lehet, hogy Mike is beteg?


Január 3. Péntek
Holnap megint suli. Nagyon boldog vagyok. Egyébként észrevettem, hogy van egy srác a suliban, aki ebédnél mindig engem néz, és még egy kicsit helyes is. Biztos van barátnője, és csak egyéjszakás kalandot tervezne velem. Húú, micsoda gondolatok...


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 következő

Ez egy fantasztikus...
Ditta - 2003 június. 4. 19:52:17

ezt saját magamnak írom, mivel senki sem dícséri a művemet, de egy írónak kell az önbizalom növelés! Majd akkor fog leesni az állatok, amikor majd filmesítik is ezt a remekművet!!!!