Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
az élet.. [06-06-30]
A vezető sör [02-12-03]
indula mandula [02-07-06]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételei"Lehet-e barátság férfi és nő között, és ha igen, miért nem?"(Karinthy Frigyes)
Napló - Renus - 2006. június 15.

Mindig történik vele vmi nehogy már simán menjen az élete..Szokás szerint ő volt az aki próbálta a baráti szálakat ápolni mindenkivel akit ő fontosnak talál.
Nem volt sok csupán alig 2 nap..2 nap és vmi teljesen megváltozott a lelkében,közérzetében.
Most jött elő az az állítás az életében amit annyian vallanak hogy ellenkező neműek között barátság kizárt..hajtogatta mindig hogy de igen ez lehet és kész..működött is ez.
Már az ismeretségük elején is totál egy hullámhosszon voltak,amolyan kötekedős barátság volt,ezt szerették hogy ők nem játszák meg magukat,néha flörtölgettek elhülyültek feltételes szavakkal de semmi több.Meg vmiért kölcsönösen tudták te nem vagy az esetem,tipikus barát,na annak elfogadnálak.
Az idő folyamán már erősen kötődtek egymáshoz elmondták egymásnak bújukat örömüket,kitárgyalták kinek mi a helyzet a kis kapcsolataiban ki-kivel merre halad,család,napi apró-cseprő dolgok...
Aztán meglátogatta őt is mint a többi barátját arra a 2 napra.Minden olyan volt mint máskor.Ugyanúgy elbeszélgettek,kötekedtek,borozgattak, vagy a bor tette vagy az az érzés ami bennük volt hogy már ismerik egymást mint a rossz pénzt és mi lehet belőle..megcsókolták egymást. Zavaros lett a helyzet nem volt egyszerű mikor ráébredt hogy ez akár több is mint barátság.Tudta hogy még működhetne is meg hogy ő másabb mint akikről meséltek egymásnak hogy ő lehetne-e a szerelem is akár.
De megijedt ,félt hogy megint az vár rá mint ezelőtt..pedig mi félni valója lehetett? Olyan emberrel lenne akit tényleg A-tól Z-ig ismer és nem,nem folytatta azt amit a szíve mélyén nagy valószínűséggel szeretne.

Eltelt egy kis idő nem sok épp csak annyi hogy lecsengjenek a gondolatok benne. Már most érzi hogy vmi megváltozott nem olyan mint előtte,barátja még mindig ,de mégsem,akkor most mik ők egymásnak?


"Már most érzi hogy vmi megváltozott nem olyan mint előtte,barátja még mindig ,de mégsem,akkor most mik ők egymásnak?"
X - 2006 június. 20. 22:14:18

Talán lelki társak???