Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Magyarok [11-01-22]
Légy az enyém... [06-04-20]
Veled [05-06-11]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiFáj...
Napló - Ewelin - 2006. május 1.

Nagyon rosszul voltam egy napig...az ivástól a hányásig.....a bőgéstől a smárolásig minden volt.........és már megbántam...ezerszer megbántam!!!

...péntek este -> megcsaltam a barátomat kétszer a szeme láttára...ááá...én hülye!!túl sokat ittam...megbántam ezerszer megbántam...
:((((
....szombat délután..->smsben hagyott el a pasim-> azt mondja nem ezért...összestem a sírástól egyedül a pályaudvaron..csak sírtam,csak sírtam...elmentem metroba egyik bnőmhöz aki épp ott volt...nagyon sokat ittunk..nagyon sokat sírtam,majd találkoztam másokkal is és részegen jártuk a várost....:((..és bőgve..nagyon fájt...nagyon szerettem nagyon!!!!!!!!még mindig nagyon imádom!!...ennyire nem szerettem még soha senkit!
..káosz volt az az este...egyszerűen nem tudtam ki vagyok,nem tudtam mit csinálok...másnap délután megbeszéltük a dolgokat..azt hiszem rendbe fog jönni...szeret!
én is szeretem!
nagyon imádjuk egymást!
..újra összejövünk de most egy hét szünet...egy hét pihenő..és újra minden rendbe jön..érzem...(L)nagon szeretem!!!!!!


cím
Lore - 2006 május. 3. 13:11:16

azt mondd meg nekem, azt magyarázd el nekem, hogy megértsem: hogy lehet megcsalni valakit, akit szeretsz? ezt sosem értettem...mert nincs annyi alkohol a földön, nincs olyan vágy, ami ki tudná ezt provokálni, ami magyarázat lehetne rá, ami indokolhatná!!!
nekem majd 30 évem alatt sosem sikerült még ilyet tennem...sőt, itt vagyok fél éve elhagyottan, nemszeretve, mégsem tudom megtenni, mert Őt SZERETEM!!! Ha valakit igazán szeretsz, akkor nem értem, hogy lehet elárulni, fájdalmat okozni neki...:-(

hm
Ewelin - 2006 június. 13. 14:24:26

hát tudod ez az ,h pont ezt nem tudom én sem,pedig nagyon szerettem nagyon, vagyis még mindig ,mert azóta változtak a dolgok igaz, h utána még kétszer elhagyott de még mindig szeretm,nagyon-nagyon...azóta nem fordult elő egyszer sem s nem is fog!Tudom...de igazából akkor jöttem rá először vagyis mikor ezt írtam,akkor mikor először elhagyott...előtte nem éreztem nagyon-nagyon fontosnak,de miután elveszítettem rájöttem h szükségem van rá,s hogy én nagyon szeretm,de akkor hiába szerettem oly nagyon hisz ő nem érzett semmit,de ez persze változott azóta...de az egy még sokkal bonyolultabb történet..hm..hát ilyen az élet...mind1..mind1:) most ez így jó...:)