Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Ha mijd az életbe fáj valami [13-06-13]
HAJLÉKTALANOK [10-05-03]
Generációs- -szakadék [06-01-25]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiSegitséég!!!
Napló - cicuska - 2006. február 1.

Az hogy most mit érzek nem tudom leirni. Sokminden kavarog bennem. Van 2 srác és nem tok dönteni, és azt sem tudom h mit érzek irántuk! Furcsa, én ritkán vagyok ilyen! Hogy tudnék Dönteni??? Messze laknak mind2en:(, még nem taliztunk csak képet cseréltünk. MIndegyiknek azt miondom h szeretem. De az egyiket sokkal jobban. Mikor bevittem a fotoalbumomat amiben a ballagási képeim voltak, mindenki azt mondta hogy a barátom és én persze azt mondtam hogy igen. De mi mást is mondhatnam volna?! Ha azt mondom hogy nem akkor júj léccike mutasd be neki meg ehhez hasonlók.... Most meg arról kérdezgetnek, hogy smároltatok, meg hogy vigyem be farsangi bulira, meg hogy mikor talizunk, ja meg 3 bnőm rászállt h mutassma be nekik, én meg megigértem nekik?!:( Most mit csináljak????????????? Igy is azt hiszik hogy hazudok és igazuk is van. De nem mondhatom h bocsika cska kitaláltam. Pedig szeretem őt, meg hiányzik meg minden, csak mikor haza jövök suliból szar a kedvem meg azt mondom magamnak hogy nem vagyok normális és igazam van. Kezdek kritikus hazudozó lenni!!!!!! SEGITSÉG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Most mihez kezdjek?????????????????????????


..
chinestar - 2006 március. 11. 06:53:43

jujj. ez pontokat érdemel:)

hááát....
Ewelin - 2006 május. 2. 12:28:48

Sztem mondj el mindekinek mindent.és ha ezért megharaxanak akkor nem érdemelnek meg téged,de Te viszont legyél Őszinte!mindekihez!!...sok sikert!:))

azok a fárnya problémák
Lore - 2006 május. 2. 16:56:02

hát, mostz már látom, hogy tényleg rengeteg gond és probléma nyomja a vállad...olyanok, amikhez fogható kevés akad...szóval tényleg nagyon nehéz lehet az életed...
ps. és remélem, az irónia tudod, micsoda?