Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Úgy... [06-06-01]
Vagyok [05-10-21]
Legalul (Ganz unten) [01-07-24]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiModern remény...
Napló - Renus - 2005. július 16.

Néha ha unalmában az ember nem tud mit csinálni, megismer embereket és mivel nálam is előfordul a kényelem lehetősége, fogom magam és belépek a virtuális ismerkedős net oldalak egyikére. Néha bánom, teljes szívemből hogy erre pocsékoltam az időmet mert annyi buta és úgy vélem értékét elvesztő ember keresi a boldogságot vagyis amit ő annak gondol. Mikor jönnek a buta, általános, sablonos szövegükkel ideges leszek. Ezek az oldalak nem feltétlenül erre lettek kitalálva, vannak akik tényleg csak beszélgetni akarnak megvitatni néhány nézetet, nem pedig idegen emberek szexuális szükségleteit szeretnék kielégíteni. Az emberek kezdik elveszíteni az önbizalmukat és így ehhez folyamodnak mondván ez a mai világban természetes,megszokott. Viszont mint mindennek ennek is vannak pozitív oldalai, vannak értelmet tükröző emberek akiket még ha csak gép közelben is de megérintik a lelkünket és jó kedvvel nyugtázzuk hogy a remény hal meg utoljára.


Igen, igen...
Corrigan - 2005 július. 16. 21:10:44

természetesen ez így van....de vigyázat! nagyon sok ember más képet mutat magáról neten keresztül, mint amilyen a valóság, és ez több felmérés alapján eléggé gyakori. Úgyértem, hogy persze lehet az ember egy bizonyos témában nagyon tájékozott, tűnhet megértőnek, de ez a személyiségnek csak az egyik oldala. Szerintem a netes ismerkedés az elhamarkodott ítéletek fellegvára.

Teljesen
flavcsy - 2005 július. 17. 11:38:52

Ez teljesen így vagyon. És szereteném most ezúttal kifejezni hálámat mindannyiótoknak, hogy ez egy olyan oldal lehet, ahol csupa-csupa normális (már ha van olyan hogy "normális") ember igen-igen mély gondolatokat oszt meg másokkal. Nincsenek lehurrogások, ha van is nézetkülönbség azt azt hiszem emberi módon kezeljük, és nincs ocsmány trágárság, amit a legvisszataszítóbbnak tartok a neten. Ellátogattam más irodalmi oldalakra (kicsit hűtlenkedtem:-)), meg ahol "cikkezgetnek" az emberek és egészen más a hangulat. Nem jó! Úgyhogy azt kell mondanom jó ez a mi kis csapatunk; hála mindenkinek...főképp az alpítóknak respekt! Hát...csak ennyi