Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Ó, Te...... [06-04-19]
Mi tévő legyek?! [06-03-05]
Romasuli-hogy is van ez? [01-04-02]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiRészletek
Napló - Renus - 2005. június 8.

Gondoltam leírom hogy miért is írogatok ide, jó ki adni magamból ami épp a lelkemet nyomja, és visszaolvasva is érdekes, pedig én írtam.
Növeli az egómat hogy itt a koliban elolvasták a barátaim és megmondják a véleményüket, szerintük vhol "hülyeség" kiadni a kis titkokat, de milyen az ember, kíváncsi, hát én meg amit tudok le is írom.
Ma igen fáradt voltam, későn feküdtem le, ma hajnalban, korán keltem, elköltöttem a pénzem:), na jó azért maradt ,de megérte. Nagyon jó ráakadni egy olyan boltra ami a saját izlésedet takarja, vagyis úgy érzed te különleges leszel amiatt amit épp viselsz, ami ráadásul egy használt ruha bolt:). De a cuki élénk színű cipellőt nem tudtam megvenni, szívfájdalom.
Ma tárgyaltam a volt pasimmal ha őt lehet annak nevezni, bizony. Érdekes kis kapcsolat volt, nem sok tartalom volt benne csak egy valami....de az jól működött ,szerintem. Milyen fura érzés hogy egy év telt el, hogy az egyetem körein belül vagyok és mennyi kapcsolat bontakozott ki, ki kivel kavart, terjedtek a pletykák. Hú nekem is milyen hírem volt, még néha most is kitárgyaljuk, de nem bántam meg egyiket sem max.lehet hogy nem mind1ik tartozik a happy kategóriába. Ilyen vhol a volt pasim is. Vmiért akartam hozzá ragaszkodni, hagytam hogy kiszolgáltassam neki magam, pedig régebben nem ilyen voltam, betegesen (azt hiszem ez a jó szó rá)szerettem volna szeretni és hogy viszont szeressen. Rosszul lett felépítve az egész, korán történtek meg a "dolgok"-csak hogy rébuszokban írjak-.Vkit ez zavar mondván elveszíti a vadászösztön hatalmát, vkinek meg nem feltétlen kritérium,ilyenkor elgondolkozok na most akkor mi a jobb? Várni nem várni... Ki tudja? Nem tartom magam a romantika minta példányának de néha jó ha vannak ilyen szituk is, nálunk is volt ami miatt bíztam hogy na majd a mi kapcsolatunk milyen jó lesz. Nem sok figyeltem szentelt rám ez igaz, hát én meg hagytam befejeztük a nagy semmit, és találtam mást akkor meg érdekes módon többet beszéltem vele,mint mikor "együtt voltunk", vhol ez egy nagy talány, hogy miért nem tudtuk kialakítani a vágyainkat, közös gondolatainkat pedig egy cél volt mindekettőnk előtt- ragaszkodni és szeretni, egymást.


Vélemény
Porczy - 2005 június. 12. 10:09:42

Szija!Ne haragudj én nem kritizálni akarlak,meg elvenni a kedved az irástól,de nem birom magamban tartani a véleményemet.Azt hiszem ez nem egy olyan oldal ahol fiukrol meg kavarásrol,meg ilyen személyes dolgokrol irnak.Itt ha jol látom nem ez a lényeg.A lényeg nem az irás,hogy vmit firkantsak,hanem az a lényeg hogy az a firkantás hogy van megfogalmazva és amit tartalmaz.Fogja meg az embert belül,az agyát késztesse gondolkodásra...jusson eszébe a rohano napok forgatagában és elmélkedjen a szavakon,jelentésükön.A te irásod nekem semmit nem nyújt.Nem látok benne semmit.Mintha csak szavak lennének,betük egymás után sorba sorba.Talán kicsit olvasd el a többi irományt ezen az oldalon és talán rájössz magadtól is hogy miről beszélek.

egyetértés.......
flavcsy - 2005 június. 16. 07:06:07

Háááááát........azt kell mondjam én is egyetértek Porczyval. Nem mondom, ennek a tini-naplónak is meg van a maga pikantériája, meg intimitása, de nem annyira irodalmi, mármint ahogy te itt leírod. Tudom, hogy egy ilyen mindentbefogadó napló nagyon sokat tud jelenteni egy embernek, de nem mindig kell azt nyilvánosság elé tárni. Persze egy-egy igen jól sikeült részt gondolom mindannyian szívesen olvasunk, de ennyi erővel, napi 10oldalakat rakhatna fel mindenki,aki naplót vezet...

:)
Renus - 2005 június. 19. 22:39:54

Akkor ti is írjatok naplót,nekem megtetszett ez az oldal, látom hogy sokan nem ilyen témában mutatják meg oldalukat,más megközelítésben,valóban irodalmian, én nem irodalmi jelleggel írok.Én ilyen vagyok, nekem most ez tetszik, és nem bántásból írtam amit írtam csak így jött őszintén, talán olyan hétköznapiasra. Ami a szívemen az a számon , a fejemben azután a kezembe kerül és így erre az oldalra. A kedvemet nem vettétek el az írástól, folytatom mert élvezem. Üdv:Reni

néha...
cicuska - 2005 július. 3. 14:58:16

Néha én is ilyen vagyok!! én is szeretm kiadni a titkaim és kibezsélni valkivel h mi van! szeretek ide irni én is csak nem sok minden van amit ideirhatnék! tetszik a mit irtál!!

Sokféleképp...
flavcsy - 2005 július. 4. 18:41:17

De sokféleképp lehet ám kiadni, amit ki kell. Nem mindig a konkrétum a lényeg, sokszor a hogyan.