Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
A kultúrált viselkedésrôl [01-09-22]
Olimpia [01-05-08]
Színház és bor. [01-02-14]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiKellemes csalódás
Napló - Renus - 2005. június 8.

Az egész napom azzal telt el hogy próbáltam magam rávenni, tanulni kell, hiszen jövő7en vizsga és elúszik velem az ár és ott vagyok ahol a part szakad, szokták monadni! Nekem ezen a mai napom minden más fontosabb volt sem mint a viszgára való készülés. Ki a városba kaját venni, mivel a koliban akkor nuku élet, hát Borival( szobatársam) fogtuk magunkat is meglátogattuk a hipermarketet és jól bevásároltunk! Ma dőzs volt meg jött a szoc.tám meg a bursa de ez is, mint minden csoda természetesen csak 3 napig fog tartani:), nem baj egy hónapban egyszer jót eszünk! Hú ha tudná a sok otthonról bejárós emberke mit ki tudunk találni a semmiből , elállna a szava, szerintem a kolisok többsége igazi konyhaművész a maga módján, jobbak mint Lázár meg Géza( van egy tuti receptem by Kisgec és Joe)!Tehát meg volt az eszem-iszom, dínom-dánom, de még a tétel böngészéshez semmi erőm nem volt, és már este 9 óra!
Erre jött Orsi: " Reni gyere ki velem a konyhába tanulni" és kimentem! A nap csúcspontja bekövetkezett, elkezdtem tanulni! A kémia és én, nagyon egymásra hangolódtunk, rendesen élveztem ahogy bújom a vastag tankönyvet, meg a fénymásolt tételek hadát. Újult erővel haladtam előre, és teljesítettem a napi 5 tételt, de jó érzés volt!
Már azért fáradtam, de egy nagyon tartalmasat beszélgettem Józsival. Haláli egy fazon, eleinte tartanak tőle az emberek, nem mindenki bírja a karakán férfiakat, ő ilyen. Egyenes, őszinte, nem köntör falazik, elmondja a véleményét. Én is "féltem"tőle, a balekhéten minden új volt, szokatlan, meg még rájött az ismeretlen emberek sora, az új tekintetek. Ez olyan volt mint az első nap az iskolában, hiába volt itt mindenki már úgymond felnőtt ember. Őt itt ismerthette meg a leendő elsősök csapata. Az elmúlt pár hétben úgy érzem még ha későn is (de jobb későn mint soha),de rábukkantam egy érdekes személyiségre a végzős bányászok között. Talán az egyetlenre, aki nyit az ember felé! Jó mert beszól nekem, de néha én is meglepem egy két "kedves" gesztussal, nem mindenki meri, de én már nem tartok tőle, egyszerűen nincs miért!
Szóval kellemesen csalódtam magamban minden egós túlzás nélkül, és a legbölcsebb tanulság ez esetben Józsit illetően,ne ítélj elsőre, az ő esetében a néha komor külső érző nagy szívet takar :)!
Folyt.köv.