Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
A ködöd [06-08-01]
A hercegnő és a fa meséje [06-01-06]
akiket az isten sem tolerál [02-07-04]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiValaki segítsen!!!!
Mindennapi mindenfélék - Ewelin - 2006. június 11.

...nem bírom ezt én nem bírom...

Bandi<-->Tibi


Egy érdekes helyzet állt elő, ami velem még soha sem fordult elő...itt állok két hiper jó nagyon aranyos srác között...
....1:akivel most járok, eddig kétszer hagyott el nekem mégis kellett szerettem nagyon,megdöglöttem ahogy rám nézett ahogy megcsókolt az egész emberért éltem haltam a legdurvább estém volt az amikor elhagyott,jólvan maradtun csak barátok,nem bírtuk egymás nélkül kívántuk egymást nagyon...újra összejöttünk,most járunk.
...2:miközben az előző fiúval szakítottunk ő már közben engem akart ,s erről akkor én még semmit nem tudtam,mikor vége lett Bandival ő egyből tepert jött h találkozzunk meg ami ilyenkor lenni szokott,találkoztunk is és több lett aznap mint barátság de akkor én még többet éreztem a volt barátom iránt mint barátságot,és mivel vele újra összejöttem ez a dolog hanyagolva lett,tegnap nevezzük a másodikat Tibinek,vele egésznap együtt voltunk és nagyon jó volt,mondjuk úgy túl jó! Ő megadta,megadja nekem azt amit Bandi soha nem tudott és sztem nem is fog megadni! Vele nem unatkoztam egy percet sem és ő még mindig utánam vágyik ahogy most már én is vágyom utána,de közben kapcsolatom van, s őt sem akarom megbántani sem elhagyni, de megcsalni sem,hogy lenne ez jó?????? hmm..már nem bírom ezt érzelmileg,aki tud segítsen....igazából amennyit Bandiért küzdöttem nem szeretném feladni,de Tibivel viszont sokkal jobban érzem magam minden értelemben!!:'( ez nagyon rossz...


Neked!
Kleopátra - 2006 június. 16. 21:46:59

Tudod valahogy én is igyjártam, mint Te. Volt egy férfi az életembe, aki szeretett és akit én is szerettem, de volt valami ami hiányzott. Nem tudta kimutatni az érzéseit igazán és én csak unatkoztam mellette, nem volt gyöngéd és figyelmes. És egyszer csak jött egy másik aki pont ellenkezője volt ennek. Figyelmes volt, gyöngéd és leste minden kívánságom és szeretett, nagyon szeretett. De nem mertem Őt felvállalni, mert nem akartam a másiknak fájdalmat okozni. Vége lett, Ő ebbe szinte bele betegedett. Már csak a hitnek élt és magányosan élt tovább. Én is magányos voltam, hiába volt társam. Akartam Őt hívni, de nem mertem, mert féltem felszakítani a sebeit. Így magányosak voltunk mindketten, pedig ott állt volna egy szebb jővő előttünk. Addig halogattam a dolgokat, mignem késő lett, és Ő eltávozott az élők soraiból. Ekkor tudtam meg, hogy Ő mennyire szeretett. Minden átértékelődött bennem és tudom, mostmár másképp tennék dolgokat. Felvállalnám, mert azt a szeretetet senki sem tudja pótolni, amit tőle kaptam volna. Fájdalmas felismerés volt.

pff
chinestar - 2006 június. 18. 10:57:04

ilyen dolgokat a Kiskegyedben szoktak megbeszélni, és nem egy amatőr irodalmi portálon

Olvasd, és itélj!!!
Kleopátra - 2006 július. 5. 18:05:49

Igazad van, ezeket a dolgokat a kiskegyedben szokás megbeszélni, de én úgy gondolom, hogy itt ezen az oldalon az ember barátokra talál. Arra is gondolnunk kell, hogy aki a cikket irta, valamiféle segítséget vár tőlünk, azoktól akik itt írnak, mert ő a barátainak tekinti őket, és igy el is várhatja, hogy megértsék. Attól még eltudjuk választani a műveket és neked nem muszály elolvasni azokat, amik nem tetszenek. De tudd egy segítő szó, sokat jelenthet másoknak. Lehet neked még nem kellett segítséget kérned, én azt kívánom maradjon is így, neszorulj soha segítségre. Amugy meg, mi jogon tartod te pletyka- lapnak a kiskegyedet?