Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Úgy... [06-05-16]
Xavér [01-04-26]
A közterületfelügyelőkről még egyszer [01-03-08]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiMonolog a rendetlensegrol
Mindennapi mindenfélék - deinde - 2004. december 5.

Hogyan lehet ekkora disznoolban elni? Neha komolyan elgondolkodom rajta, de aztan hirtelen eszembe jut, hogy en vagyok ilyen rendetlen es az egesz kupit egyedul csinaltam. Nem mintha a Maria koszos poharai nem fekudnenek ott a szennyes tanyerhalom alatt, de talan megis inkabb en vagyok a kaosz kiralynoje.
Igazabol naponta tobbszor is eszembe otlik a pakolas gondolata, de ot perc toprenges utan megiscsak maradok a Tv elott...
Igy eshet meg peldaul az, hogy a koszos ruha halom par nap utan mar az iroasztal magassagat is tulnovi, vagy hogy a padlon elegens ossze-visszasagban hever minden, amit egy egy jobb fajta Tescoban ossze lehet szedni.
Egyik kedvelt mondasom a kovetkezo: "Csak a buta emberek tartanak rendte, a zsenik uralkodnak a koasz folott". De az igazsag az, hogy nem szeretek rendetlen lenni! Meg enyhe porallergiam is van, ami megsem bir ra arra, hogy surun nyuljak a porszivohoz...
Ilyen lusta lennek? Vagy inkabb a genekre fogom es azt mondom, hogy az apamra utottem. Ami igaz is, mert legalabb olyan idulatos es turelmetlen vagyok, mint o. De hogy a rendszeretet orokolheto-e? Nem hinnem, de ahitatosan varom, hogy valaki meggyozzon az ellenkezojerol.
Hallottam nem is regiben egy nagyon tetsztetos teoriat, ami szerint a kedvelt tv musorvezetok titkos jelekkel manipulaljak mindennapi eletunket. Ezt rogton at is ertelmeznem jelen szituaciomra: azert akadalyozzak a tudatalattimat, mert a Tv 2-nek szerzodese van a Domestos-szal!
Kinek hogy tetszik, en maradok ebben. Nem az en hibam, majd ha legkozelebb felmosom a furdot, kicsit tobb mososzert boritok a vizbe, hogy biztosan lejojjon a mocsok.