Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
A meg nem... [06-03-19]
Nyolcperc [05-10-26]
Tapintsd meg a tenyerem [04-06-06]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeimetál
Mindennapi mindenfélék - ddani - 2004. március 24.

iszonyat nevetséges volt a hétvégi hó, baze napok óta pólóban flangálok és próbálok influenzatünetekre gyúrni, ez meg itt fehér, hideg, mit nekünk tizen-egynéhány fok. de.

zenében és írásban bírom a savasat, de borban nem - ez állt az önismereti teszt kiértékelésében, aztán cseng a telefon, felébredek. álmodtam biztos ezt a telefon-dolgot, az elektrós pittyegés csak a hangolódó tűzoltókocsiké az ablak alatt. órára se kell néznem, háromnegyed nyolc lehet, reggel, különben sincs órám, csak telefonom, de az lemerült.
elhagyok egy flopit valahol napközben, nem okoz különösebb nehézséget, kabátzsebbe csúsztatom, mire ma délelőtt érte nyúlok rendesen eltünt. kiesett, megsemmisült, ellopták a flopicsenőmanók a Főiskolai Klubban. ez amúgy kalandos hely, este dídzsépult mögül edzzük a hallgatótagságot dobhártyán át felszívódó trippel, műanyag korongokkal. a gáz boroskancsó alakjában jön oda, gyanús sárga cuccos lötyög alján, és egy üdítően züllött lány nyújtja át és ilyet visszadobni nem lehet, beleiszok, nyomom tovább.
ma már kellett az az infó, féltve őrzött mágnesmaszatok korongra kenve, nehogy a teló beletrafáljon és olvashatatlanná zsizsikelje a fájlokat. ehelyett egy szoftpolitizáló testületi gyűlésen vegetálok köhögve, miközben a hangosítás cirkuszian rakoncátlankodik, és kacagnék de nincs kedvem. az emberek néha komolyan akarják venni magukat, pedig cikisen öltöztek és mindent másodszor lőnek le, több sebből vérzik a maeste.
öregítő szemkenőcs. visszaüt a sok basztatás, és azon kapom magam, hogy csinálom, amit utálok, de nem értem miért jó és mitől tudom rossznak. már emberek se zavarnak jobban, mint én őket, csupa arc meg név amit elfelejtek azonnal, miután beszéltünk és kiderült valami rólunk. aztán a telefon átrendezi a mágneses teret, minden törlődik vagy fragmentálódik.
telnek, ahogy.


?
esztko - 2005 április. 1. 14:15:56

nem értem a címválasztást.

más:élőbeszédben is így fogalmazol?