Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Ha mijd az életbe fáj valami [13-06-13]
Egy pillanat emlékére [07-08-23]
nap nap után [02-09-03]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiÁrnyjáték
Mélyértelmű - Xiam - 2006. május 22.

"Sötét folyékony alak kúszik a nő mögé. Óvatosan végigsimítja vállait, beleszagol hajába, kaján vigyorral halántékára kormot fúj. Tőr villan. Bal oldalt a harmadik és negyedik borda közé szúr."

Árnyékuk összefolyt már egy ideje az ágy feletti falon. Halk kívánkozó sóhajok töltik meg a teret. A férfi az utolsó ruhadarabot is lehámozza kedvese csípőjéről.
Jegyespár. A sexben kisebb menetrendet alakítottak ki maguknak, nekik bizonyára így jó.
A nő ilyenkor nyújtja ki a karját, az éjjeli szekrény fiókjában turkál, kotorászik a tegnap vásárolt bontatlan csomag óvszer után.
Telefon hangjára összerezzenek. A fiú hirtelen felpattan, az ágy alá rúgott mobilját előszedi, és kiviharzik a szobából. Meglepő. Általában kikapcsolja, vagy lenémítja ilyenkor, de előfordult már, hogy fontos hívást várt..
A lány lassan felül. Az ágy szélén lóbálja lábait, cseppet sem bosszankodik, próbál megértő lenni. Végre megtalálja a csomagot, kiveszi a fiókból.

Sötét folyékony alak kúszik a nő mögé. Óvatosan végigsimítja vállait, beleszagol hajába, kaján vigyorral halántékára kormot fúj. Tőr villan. Bal oldalt a harmadik és negyedik borda közé szúr. Csak lassan, sejtről sejtre osztódik a fájdalom a tompa él örökös csavargatása során. A lány kikerekedett szemeit csuklójával takarja, némán ordító száját halk suttogással csitítja. Végtelen pillanatok.
Egy apró vért köpködő plazma remeg a tőr hegyén, mikor távozik a testből. Undort kelt az árnyban, hát lerázza eszközéről. A tévé mellett landol, rövid kínlódás után már nem mozog.
Csókot lehel a bíborszín, hideg szájra, és az ablakon keresztül távozik.

Amikor a férfi belép azzal a különös mosollyal arcán, megerősödik a nőben a felismerés.
Nem véletlen hiányzott két darab óvszer a dobozból.