Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
B Ú C S Ú Z Á S [10-05-03]
A vég [04-04-04]
fejed elem [03-02-07]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiEz lenne a mai fiatalság???????
Mélyértelmű - cicuska - 2006. február 12.

„A mai világban sokféle zenei stílus létezik és többféle irányzat van.. Például: A Rock, a Techno, a Punk, és a Sátánizmus.

Elsőként vegyük a Rockot!
Bár én imádom a Rock zenét nem sorolom oda magamat, nem érzem magamat igazi Rockernek. A vannak a kifejezett Rockerek. Ruházatuk főleg fekete cuccokból áll, illetve a különböző együttesek neveivel, Cd címeikkel és szövegeikkel. Ehhez jön a régen még lázadásként vélt ma már megszokott lányoknál és fiúknál egyaránt hosszú haj, szegecses karkötők és nyakláncok, fekete körömlakk, szimat szatyor és az acél betétes bakancsok.

Technosok!
Róluk szinte semmit nem tudok. Maximum annyit, hogy Techno Partykat tartanak.

Punkosok!

Ha jól tudom hasonló cuccaik vannak, mint a rockereknek. Csak ők nevezett Punkban (tarajban) hordják a hajukat.

Sátánizmus!

Van aki elítéli és van aki nem. A sátánizmus lényeg az, hogy higgy magadban és az egodban. Róluk se tudok sokat! Hallottam olyan pasiról aki növeszti a körmét és feketére festi. Nekik van ez a szem és száj körüli jellegzetes fekete sminkjük… A sátánizmusban meg van tiltva minden fajta áldozás legyen az ember vagy állati áldozat.

Nem ítélem el egyik műfajba tartozó embereket sem. A mai fiatalságot sokan nem értik, és mindenki mást mond róluk, valaki azt mondja, hogy jófejek, valaki hogy alkoholisták, és valaki nem érti őket. A mai emberiség rohan és nincs idejük egymásra. A mai fiatalság dohányzik iszik és akára alkalmanként de drogot is fogyaszt, Nem mindenki, de sajnos a legtöbb fiatal valamelyiket használja. Minden szülő próbálja meg védeni ettől a gyerekét és ezek ellen nevelik őket és tiltják számukra ezeket a dolgokat. De mivel tiltják annál jobban csinálják és kipróbálják és rászoknak. Kezdek hinni azoknak az emebreknek akik azt mondják, hogy a mai fiatalság el fog zűllődni. Buli, buli hátán és koncertek koncertek hátán. Ez nem is baj hisz van miben válogatni. Ez a fiatlság mutat példát a kisebbeknek? Ez lenne a mai fiatalság???? Elnézést kérek de ezekkel a gondolatokkal senkit nem akartam megbántani én senkit nem ítélek el és mindenki azt csinál amit akar. Ezek csak gondolatok egy Tinédzser Lány fejéből. EZ LENNE A MAI FIATALSÁG?? HOVA LESZ ÍGY A VILÁG???"


....
Northman - 2006 február. 14. 18:01:18

Hova lesz a világ? A világ pusztul... ezen változtatni nem lehet, nem is érdemes talán. A pusztulás sebessége ami talán nem mindegy...

cím
Lore - 2006 február. 15. 11:52:12

...persze a pusztulás sebességén aggódnunk meg egy "kicsit" önző dolog...hisz ez az aggodalmunk akkor csak annak szól, hogy addig tartson, amíg az minket is érint...;-)

hozzászólás
chloé - 2006 február. 15. 13:46:03

ha megfigyeljük az ókortol kezdve folyamatosan jelen van ez a pusztuló-világ gondolat.
több mint 2000 év nonstop vilégvége:)
A régiek mindig eggyel jobbak mint az előzőek(bezzeg az én koromban), és a végén szépen eljutunk valami abszolút nullára,?
vagy csak sose jó azami van?

mz/x
Northman - 2006 február. 15. 19:04:17

Lehet hogy Lore nek igaza van és igazából az egonkról szól a dolog mert a világ pusztulásából csak az az időszak érdekell minket amiről tudjuk hogy meg fogjuk élni?

Az biztos hogy én azért szeretek ide jönni fel mert írtok és ha írtok akkor gondolkodtok is ..együtt gondolkodni pedig jó dolog

Csak pár szó
Corrigan - 2006 február. 15. 23:20:17

Persze egy csomó stílus, irányzat kimaradt, amit mondjuk még meg lehetett volna említeni...Pl Marilyn Manson törekvése, hogy a katolikus egyház szemében antikrisztuskánt tűnjön fel...

Hogy miért ilyen a mai fiatalság? Hogy miért másabb a már felnőtt generációknál? A válasz egyszerű: más kor, más idő, más környezet. Hiszen pont a "felnőttek" világa, a fejlesztések, a műsorok, amiket ők erőltetnek rá a gyerekre, pont ezek kényszírtik rá őket arra, hogy már 14 évesen is felnőttnek érezzék magukat. Azt látják, a tévében mindenütt, hogy a felnőttek buliznak, hát ők is buliznak. Látják, hogy mikor az egyik részeg elhányja magát, a többi csak röhög, hát ők is megteszik.

Nem azt mondom, hogy a világ így jó, ahogy van, csak azt, hogy mi tettük ilyenné, ők csak élnek benne. Nem lehet őket elítélni, hiszen nem ugyan úgy növünk fel, nem érhetjük meg teljesen a problémáikat, a trendeket, a gondolkodásmódjukat. Egyben viszont biztos vagyok: attól még hogy fiatal korúak isznak/cigiznek/dorogznak, a világ megy tovább. Eddig is talált megoldást a problémáir az emberiség, és ezentúl is fog...

Azt hiszem, ma optimista napon lesz =)

?
chinestar - 2006 március. 10. 17:16:48

jujj, ez igencsak egy felszínes írás.. ha érdekel ez a téma, inkább mélyedj el benne, de összekeverni rockos-t meg punkost stb. egyáltalán mi az h punkos? áááh, ne használj ilyen szavakat inkább:) metal-ból, és punk-ból is van 1000stílus amiről szerintem még soha nem hallottál, és akkor még meg sem említetted sem a ska-t sem a hardcore-t<