Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Lola az énekes [06-03-23]
parajelenség [03-05-30]
A közterületfelügyelőkről még egyszer [01-03-08]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiSzerintettek?
Mélyértelmű - cicuska - 2005. július 3.

Nem tudom, hogy higyek e ebben vagy? létezik vagy sem? vajon tényleg létezik az örök é sigaz szerelem? Szerelem van , volt és lesz is!De sohasem lehet örök? Nem tudom hoygy mit hiygek. valaki azt mondja hogy léztezik valki azt h nem! Kinek lehet hinni? A szerelem szép és nagyon jó érz. De tarthat ez örökké? Tarthat egy életen át?Ha igen, vagy rá egy bizonyos jól bevállt módccer? Ha igen, tudja valaki ezt a "receptett"? Ha nem létezik akkor az emberek csak mondják h létezi8k igazi és örök szerelm?, Igazi szerelem is nagyon ritka. Sokan mondják hogy ez sem létezik. Ha se ez se az nem létezik milyen a szerelem?? Ki tudja meg mondani hogy milyen az igazi szerelem és lehet e örök és igazi???


Majd holnap...
flavcsy - 2005 július. 4. 16:32:31

Holnap válaszolok rá, hogy szerintem mi a szerelem vagy hogy mit gondolok róla. Ezt egy kicsit át köll gondolgatnom... De én sokkalta szívesebben olvasnám értékes gondolataidat, ha általnéznéd, mielőtt elküldöd. Köszke

Egy pár gondolat
Corrigan - 2005 július. 11. 21:32:39

Hogy létezik-e igaz szerelem? Igazából soha sem tudhatjuk. Van, aki átéli, van, aki keresi, van, aki kerül, van, aki tagadja. Én személyesszerint még soha nem éreztem azt az igaz és örök szerelmet, amelyet az ember a különböző regényekből és filmekből fogalmaz meg magának. Csak reménykedem, hogy egyszer érezni fogom.
Egy párszor már éreztem olyan szenvedélyt, amit szerelemnek hittem, ami teljesen felemésztett és elfoglalt az össze gondolatom...de aztán kiderült, hogy ez tényleg csak szenvedély volt, pár hónap után tovaszállt.
De azért hiszek a szerelemben, hiszek a lelkitársban, sőt még a több életen át nyúló érzelmekben is hiszek. Hogy miért? Mert ha nem hinnék, akkor lehet, hogy soha sem fogom megtalálni.

Nem létezik...
Lore - 2005 november. 27. 21:35:32

Nem létezik. Nem létezik olyan, hogy örök szerelem.
Azt hiheted, igen, úgy is érzed, aztán eljön a nap, mikor a szemedbe néz, s azt mondja, Ő már nem szeret. Elmúlt. És meghalsz, akkor meghalsz bele, mert nem tehetsz semmit ellene. Csak élsz tovább, tehetetlenül bezárva magadba, mert te még érzed, de Ő már nem...