Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Emlék rólunk [06-03-05]
Elkeseredés [04-12-15]
Kérdés + Ajánló [01-12-16]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiVidéki egyetemistát játsztam
Mélyértelmű - Tamás - 2001. július 21.

Nyár van, mindenki elment nyaralni, én is kénytelen voltam elfoglalni magam valamivel. Dolgoztam, dolgozgattam, de jött a megváltó gondolat: EFOTT!

Modern fiatalhoz illőn először a www.efott2001.hu címen kezdtem az ismerkedést; érdekes próbálkozás, azt ugyan nem értem, az RTL Klub kiváló szakemberei miért tettek egy hatalmas - ráadásul hiányzó - képet minden oldal tetejére, de engem nem lehet becsapni! Görgettem egy kicsit, aztán máris ott találtam magam az érdekes hírek és programok forgatagában.
Összeállítottam perszonalizált, kusztomizált programomat (Quimby - úgyse lesznek a Szigeten, Kispál - úgyse leszek a Szigeten), és csatlakoztam az első kismarosi karavánhoz. Egy olyan jól értesült, kiterjedt kapcsolatokkal rendelkező valakinek, mint én, nem okozhatott gondot a bejutás, nem is okozott.
A sör a szokásos Borsodi, Holstein, de azt állítólag senki nem iszik, lehet kapni főtt virslit, sült kolbászt, kenyeret, mustárt, stb. Az egész majdnem olyan, mint a Sziget, csak kisebb, kevesebb a punk, és nincs meg az a nonstop buli hangulat, itt minden bezár már hajnali 3-4 felé, délelőtt pedig gyakorlatilag lehetetlen berúgni, talán az éjjelnappaliban kapható valami, de nem hiszem. Mindenki egész barátságos, még lányok is megpróbáltak felszedni, de szerencsére elmenekültem. A biztonsági őrök barátságosak, segítőkészek, csak azt nem értettem, miért akartak minden áron visszakísérni az autóhoz, hiszen így is eltévedtem a parkoló és a főút közötti három sarkon.