Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Türelem [06-08-12]
Ki is volt az a Salinger? [06-07-20]
Kedves Emberek! [01-09-06]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiEgy pár gondolat.....
Külbelpol - cicuska - 2006. április 25.

Változik a világ, az ember és sajnos rohan az idő. Rohannak az emberek! Lassan semmire sincs idejük! Nincs idejük pihenni, szórakozni, és beszélgetni! Egyre ritkábban járnak össze az emberek! Most van számítógép, TV és Internet! Mindez persze jó dolog! De lassan már egy érettségi sem ér semmit! Kell kettő diploma meg minimum két nyelvvizsga. Így is sok orvos külföldre megy dolgozni, mert nagyon kevés fizetést kapnak! A kórházakban kevés az orvos és a nővér! Felszereléseik elavultak és régiek! Csak ritkán tudnak újat venni, mert nincs pénzük! A politikusok sok mindent megígérnek és keveset teljesítenek! Bár most 5%-öt csökkent az ÁFA! Viszont egyre kevesebb pénzt kapnak az emberek! Rengeteg a hajléktalan és a beteg ember! Van olyan beteg ember aki azért hal meg, mert nincs pénzük a drága műtétekre és kezelésekre! A gyógyszer árak is csak nőnek! Ma már egy kiló kenyér 200 forint, egy zsemle 20 forint, a kifli meg 15 forint és egy liter tej akár 300 forintba is kerülhet! Iszonyatos árak vannak! Persze az árak nőnek, de a fizetés vagy marad vagy pedig csökken! A politikusok ígérnek csak nem teljesítenek!


cím
Lore - 2006 április. 26. 18:40:33

tudod, annyira irigylem az olyan embereket, akik ülhetnek az internet előtt, mint te, és semmi más gondjuk nincs az életükben, mint ilyenekről elmélkedni...persze mindenféle konkrét számok, vagy adatok ismerete nélkül...
egyszer adná még az ég, hogy ne lenne más problémám, csak ilyesmi.

Lorenak
cicuska - 2006 április. 27. 14:57:16

Figyuzzzz, nekem nagyon sok problémám van!!!!! Nem ismered az életem ugy hogy ne állíts olyat h nincs problémám, mert nagyon sok van!!!!!!!!!!!

cím
Lore - 2006 április. 27. 19:07:25

és mégis jut időd, van kedved ilyen magasröptű és irodlami értéket képviselő eszmefuttatásokra...csak gratulálni tudok hozzá. Ha engem probléma tép, igazi probléma, akkor nem üres frázisokat, féligazságokat és tárgyi tévedéseket írok egymás után, hanem a fájdalmat próbálom sorokba önteni. az hitelesebb. egyszer próbáld majd ki te is.

Lorenak
cicuska - 2006 április. 28. 11:45:05

Figyu ezen felesleges vitázni!!!

Gondolkozz!
Shanokk - 2006 május. 8. 21:04:38

Kezdjük ott, hogy a fogalmazási stílusod nem éppen irodalmi. A 6 éves unokaöcsém beszél ilyen stílusban. Persze ez mindenkinél más. Azon kívül, hogy azt hiszed, ha minden egyes mondatod után felkiáltójelek ezreit írod, ezzel nyomatékosabbá téve azt, ez egy dolog. Az, miszerint minden mondatod "Figyu" kifejezéssel kezdődik ismét jellemvonási hibákra utal, például alacsony intelligencia szintre. Persze te is tipikusan ezen a "hallottam és így van" elven írsz, de máskor szerintem gondold át ezeket a dolgokat és támaszd alá konkrét adatokkal, azt amit mondasz. Persze könnyű a politikusokat hibáztatni a saját szar életünkért, de vajon te jobban csinálnád mint ők? Ők is csak emberek és mint minden ember gyarlók. Ha te ott lennél, te is ugyan ilyen lopós, nemtörődöm, "hivatalos bűnöző" lennél. Ha ennyire zavarnak kenyér és tejárak akkor legyél vegetáriánus. Bár kiváncsi lennék arra, hoyg mikor voltál te utoljára vásárolni...
Várom válaszodat. Csók!