Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Barátomnak Nagy Torta Dánielnek [06-04-17]
El kéne fogadnom.. [06-04-02]
Csak [05-10-09]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiMajmok bolygója
Külbelpol - Mao - 2001. november 14.

Nincs líd, külpolos basz, nem a filmről, akit érdekel olvassa...

Az Északi Szövetség elfoglalta Kabult.

Pedig a Bush meg a puccsos tábornok felszólították őket, hogy ne. De ezek a szemtelen szabadságharcosok (figyelem! afganisztánban mindenki szabadság harcos, függetlenül attól, hogy kimentek a britek / a szovjetek, vagy attól, hogy melyik oldalon is áll), csak bevonultak, öldököltek egy keveset (fiatal tálibokat), felszabadították a nőket és szartak mindenre.
A ENSZ háborog (mit gondoltak, ezek a kulturált körülmények között szocializálódott meberek nem állnak majd legalább fel olyan véres bosszút az elcseszett életükért?); Bush meg csodálkozik nem szól semmit, egyelőre. Még gondolkozik. Biztos azon, hogy hol szálljon partra a "lebombázott kikötők" (seaport) helyén... Kabul beach, mi?

Szóval azért hihetetlen, hogy a világ nagyhatalmát egy címeres makimajom iránytja (bár szerintem ezt a makimajmok kikérnék maguknak), azt most krieg van, most nem lehet beszólni, hogy: Főnök! Kuss! Nem foghják újra választani.

Ebben hasonlít Calvin Coolidge-hez, az volt híresen buta elnök, de még az amerikaiak is tudták róla, ami ugye nem kis szó - becsületükre legyen mondva, alelnökből avanzsált elnökké, halálból kifolyólag. IQ szintjéről csak annyit, hogy megkérdezték tőle, hogy templomban miről beszélt a pap. Erre azt felete: A bűnről. Namost volt akkor egy népszerű komikus, Will Rogers, egy hídavatáson az elnök után beszélt, szépen szabatosan leökrözte az elnököt, aki megköszönte, mert nem tudta eldönteni, most dícsérik vagy elküldöik az anyjába. Na igen. Miért nincs itt manapság egy Will Rogers?