Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Elveszett barátság [05-07-18]
Sorstalanság [03-04-03]
Bétázó [02-01-08]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiParahegyek
Külbelpol - Mao - 2001. október 16.

Avagy féljünk-e az antraxtól, bánt az, vagy csak megkóstol, twist!

Mint szellemes lídemben olvasható, van most itten ez a jó kis tömeghiszti. (Még ugyan csak két eset volt, mikor az általam hihhetetlenül kedvelt és szakmailag egencsak "nagyra" becsült téfaucváj már úgy indult, hogy PÁNIK, akkor mondtam, hogy jajj.)
Mertugye én nem hiszem, hogy Amerikában ez komoly támadás lenne, szerintem csak valamely kedves honfitárs szórakozik, csak mindig csodálkoznak, hogy jéé. (Lásd liberális fegyver viselés, gyerekek lövöldöznek az iskolában összefüggés.)

Ám legyen igazuk, féljenek, végülis van alapja.

Node. Azért ezt a pánikot kelteni, ami itthon van... Vót nyolc rijadó, antrax meg még az ország környékén se. Kedvencem az első volt, ami szombat délelőtt jött SMS-ben: Dunasziget fölött ismeretlen eredetű por van a levegőben, jajj. Szóval elképzelem ezt a bin Ládin gyereket, ahogy agyal a nagy afgán pusztaságba, de csak nem jön rá, hogy hová is hintsenek egy kis antraxot, majd a homlokára csap, hogy Heuréka, hát Dunasziget fölé, az biztos jó hatásos lesz. Istenem, ne higgyünk már ilyen sokat magunkról! Én azért igen csak úgy gondolom, hogy amíg az UK, Francia- és Németország területén semmi hasonló nem történik, addig nekünk nemigen kéne pnáikolni. Meg mért pont Dunasziget? Az hol van, tudja valaki egyáltalán? Én speciel nem tudom, hát akkor egy ilyen bin Ládin honnan a lónak a vérvörös pélajából tudná!

Én elhiszem Ovinak, hogy merjünk nagyok lenni, de azért ennyire mégse merjük elképzelni! Szóval, a sas nem kapkod legyek után, igaz Kövér úr. Csakhogy nem csak kicsiny családi vállalkozásuk a sas! Bizony, más nézőpontból (Afganisztán hegyei közül), ezen kicsiny magyar ugar, merjen bármennyire nagy lenni, még a légynél is kisebb.

De azért csak egy a lényeg. Hogy kelthessük a

P Á N I K

ot.


Na végre,
détéel - 2001 október. 19. 17:39:27

olvastam tőled egy jó cikket! Hozzászólnivalóm meg csak annyi lenne, hogy még mindig jobb ez a nálunk már megszokott felesleges pánikkeltés, mint az, hogy neaggyisten tényleg történik nálunk is valami és akkor én antraxtól, Bin Ladentől és terrorizmustól Szabó János és Mikola István (ez a keresztneve?) által leszek megvédve. Mert ez a gondolat finoman szólva nem tölt el biztonságérzettel.