Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
FÁJÓ BUCSU [06-09-27]
NE MÁN, HE! [05-04-17]
Abbázia [04-02-29]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiKegyetlenkedés
Kieg. versekhez - hannoca - 2003. február 17.

Nem illik az oldal szelleméhez mások írásairól gátlástalanul rosszat mondani, ezt mondta a Pozsi. Én most mégse tudok ennek ellen állni.

Tudom, hogy a nagy számú versköltőktől pörög mostanában ez az oldal. Tudom, hogy ez nem a Holmi, és én sem vagyok egy Várady Szabolcs, hogy hangos és kellemes szerkesztői üvöltözések keretében kihajigáljak embereket egy füstös és kényelmesen szűk szobából. És nagyon szeretem Ernst Jandl-t. Ezért azt is tudom, ha valami eleve bukott dolog, az őt epigonizálni, avagy utánozni. Az Ernst Jandl művészete szerintem moindjuk eleve előadásban él igazán. Az ún. Konkrete Poesie csak a maga dadaizmusban és futurizmusban gyökeredző művészetfilozófiai hátterével együtt jó, és csinálható jól. Ha ma még egyáltalán csinálható. De ez csak egy kitérő volt.
Igaziból azt akarom mondani, hogy még néha egy kicsit csiszolgassátotk, önfegyelem a publikálásnál meg ilyesmik! Kevesebb fűzfát rakjatok bele.

Én nem vagyok egy kegyetlen állat, igazán sok verset elolvastam már ezen az oldalon mire ezt leírtam.
Hanna.


Ditta vagyok, és közhelyekről beszélek
Dity - 2003 március. 1. 10:08:58

Szia, kösz a hozzászólást most én is hozzászólok, hogy ne kapjak pontot érdemtelenül. Szóval az "önkritika minden vers után" jó ötlet, majd megvalósítom, ha írok egyet véletlenül. De az sem a szerelemről, sem érzésekről nem fog szólni. Sőt, még értelmetlen sem lesz, hanem a rideg valóságról fog szólni. De az nincs tele érzelmekkel? Nincs miről írni, ha nem közhelyekről. De ezekről mindenkinek más a véleménye, vagy ha más, akkor is jó olvasni, és rájönni,ezt én is így gondolom.