Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Nézz... [06-03-15]
Halottak Napjára Anyámnak... [05-10-31]
két limerick [03-02-27]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiJames V. Mc Counell gondolatai
Idézetek - Kleopátra - 2006. március 15.

"Személyiség és vezetői képességek játszák a döntő szerepet, az emberekkel való bánásmód képessége épp olyan megvásárolható árúcikk, mint a cukor vagy a kávé. Én pedig többet fizetek ezért a képességért, mint bármi másért a világon."


"Népszerűségem, boldogságom és jövedelmem nem kis mértékben attól függ, hogyan tudok az emberekkel bánni."

"Gyakran könnyebb hibát találni, mint alkalmat a dicséretre.Amennyire szomjazzuk az elismerést annyira rettegünk a bírálattól. Ne itélj, hogy ne itéltessél! A nagy ember azzal mutatja meg nagyságát, hogy miképpen bánik a kicsikkel. Ahelyett, hogy elítéljük az embereket, próbáljuk megérteni őket. Próbáljuk meg kideríteni, hogy miért teszik azt, amit tesznek. Mindent tudni annyi, mint mindent megbocsátani."


"Ne az ellenségeidtől félj, akik megtámadnak. A barátaidtól félj, akik hízelegnek."


"Ami jót ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Ha elhalasztod vagy figyelmen kivül hagyod, még egyszer nem lesz ilyen lehetőséged."


"Nem az a tény tesz boldoggá vagy boldogtalanná, hogy mid van, ki vagy, hol vagy, mit csinálsz - csakis az, hogy mit gondolsz minderről."


"Valahányszor elindulsz otthonról, húzd be az állad, emeld fel a fejed, és szívd tele a tüdöd levegővel: idd be a napfényt, köszöntsd mosolyogva barátaidat, és szívvel - lélekkel szoríts mindenkivel kezet. A gondolat minden, őrizd meg e helyes lelki magatartást: a bátorság, az őszinteség, a jó kedély szellemét. A gondolkozás szinte alkotás.Minden jó dolognak a vágy a szülője, és minden őszinte imádságot meghallgat az ég. Olyanokká leszünk, amilyenekké szívünk mélyén lenni szeretnénk. Húzd be az állad, és emeld fel a fejed."