Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Tanulással... [06-05-06]
gyász [03-02-17]
Demokrácia, avagy gyertek csávók be a körbe [01-02-22]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiNem szabadulsz(?)!
Ez az oldal, itt - Aurora Benedictus - 2003. március 20.

Úgy látszik, akármerre tévelygek, akármennyire szeretném olykor, nem szabadulok, még akkor sem, ha otthon kuksolok egyedül. Hogy mitől is? Hát egy-egy közösségtől, amihez valaha tartoztam.

No igen. A startlap.hu-n keresztül már nem is tudom, hogyan és hova jutottam, de egyszer csak megakadt a szemem az "amatőr újságírók"-on. Na, mondom magamnak, ez kell nekem- mint kommunikációs szakos hallgatónak, aki semmit sem akar jobban, mint az újságírást űzni! (No igen, és űzött vadként menekül is az a fránya újságírás, de engem ez sem állíthat meg, megszelidítem, ha addig élek is!)
Errefel, rákattintok, és hirtelen régóta ismerős nevek jelennek meg a képernyőn. A Berzsenyi, Székelyzsombor (City...) képei jelennek meg lelki szemeim előtt, sőt, Video, akit tök máshonnan ismerek, levlistákról, és már akkor is azt gondoltam, bárcsak úgy tudnék írni, ahogy ő, még a honlapjára meg a fotókra is emlékszem, igen, nem voltak azok rosszak, bár talán olykor egoisták egy picikét, no mindegy is. (Kezdek kételkedni benne, hogy Video-t csak onnan ismerhetem/ismerhetném.)

Mindenesetre tetszik, nagyon tetszik, ki tudja, talán a hétvégén nekiállok irogatni csak úgy amatőr módra, és terhelem le a rendszert a jövő héttől, ha nem baj. (Bár lehet, hogy előbb ki kéne ismerni?)

Mindegy is, ki tudja, hogy lesz ezután.
Azért jó érzés, akármennyire idegesít a kötelező jellegű közösségi szellem követése időnként. (Tény, a központi Szabó Ervinben, meg az ELTE környékén időnként félreszaladok egy elrejtett zugba, hogy ne kelljen az exberzsenyiseknek köszönnöm. De azért ez így egész más, hogy én találok erre, és nem a kötelező bájolgás talál rám.)

további jó bájolgást!:-)

Benedek Hajnal (berzsenyis volt 1998-2002; Székelyzsomborban járt 2000-ben és 2001-ben.)


Szia
hannoca - 2003 március. 21. 07:30:50

Nagyon örülök, hogy eggyel többen lettünk. Egy dologban azért had igazítsalak ki. Ez nem a lépcsőn összefutunk bájolgunk újság. Sőt, azt hiszem, a többiek nevében is leszögezhetem, nem bájolgunk. Főleg nem a Berzsenyis témákról, amik azt hiszem az oldalnak töredék kis hányadát teszik ki. Mindenféléről lehet persze írni, és várom is, hogy te mi mindenről fogsz.
Szia,
Győri Hanna.

tán nem te vagy?
derikk - 2003 március. 24. 09:09:10

csak a név volt valahogy ismerős...
ITTISIDDKI tán nem te vagy?

ja és persze...
derikk - 2003 március. 24. 09:11:10

Ja és persze már csak azért is nem lehet egyértelműen azt mondani, hogy itt csak berzsenyis bájolgás folyna, mert speciel én soha életemben nem voltam az. (bár perpillanat Amszterdamba szakadt öcsém igen!)
derikk