Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Lélek [06-01-03]
Büszkeség [05-06-11]
Ronin [02-11-08]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiManifesztó, avagy a szép új világról
Ez az oldal, itt - Tamás - 2002. augusztus 21.

Hohohó
Az elmúlt másfél évben, amióta létrejött az amator, megsokszorozódott az internethasználók száma, a weblog aprócska ötletből kész mozgalommá nőtte ki magát, mi meg itt szolidan elcsordogáltunk egyfajta társasági faliújságként, néhány szívesen látott vendéggel. De most aztán belehúzunk, a nagy látogatottság és a széleskörő elismertség technikai feltételei adottak, ha még többet akarsz, kattints!

HVG
HVG
Bevezető, célkitűzések, miazmás

Az oldal célja egy online szerkesztőség megteremtése, melynek tagjai egyszerre olvasói és szerkesztői egy portálnak, egyszóval itt nem csak fórumozni és olvasni lehet, hanem cikkeket írni, rovatokat létrehozni és szerkeszteni (ezt most még igazából nem, de később igen). Igyekeztünk a programot rugalmasra és mégis könnyen kezelhetőre alakítani, de a fejlődés érdekében várjuk a te jelzéseidet is!
ÉS
ÉS
Most pedig lássuk az újdonságokat:

Gyorsabb, megbízhatóbb működés

kiemelések segítségével legfontosabb mondandódat külön dobozkában tárhatod a nagyérdemű elé
Néhány apró változtatásnak köszönhetően reményeink szerint eltűnnek az időnként felbukkanó hibaüzenetek, a linkek oda mutatnak, ahova mutatniuk kell, ráadásul az oldalak gyorsabban tárulnak a szemed elé.

Új szolgáltatások

tagjai egyszerre olvasói és szerkesztői egy portálnak
Korábban a cikkek sajnálatosan egyhangú külseje, bosszantóan unalmas megjelenése kifejezően riasztó lehetett, de nem így ezután! A lead mellé rendelhető, valamint a szövegben elhelyezhető tetszőleges számú kép színessé és széppé teszi portálunkat, akár a műanyag virág, vagy a falvédő (c Fyenyő D. György). A kiemelések segítségével pedig legfontosabb mondandódat külön dobozkában tárhatod a nagyérdemű elé. Ráadásul a galériában könnyedén karbantarthatod az általad összeállított gyűjteményt, a képeket még megfelelően szellemes, vagy éppen érdekes aláírásokkal láthatod el.

Informatívabb külső

[origo]
[origo]
A számtalan visszajelzésnek és persze rendszeres használatnak köszönhetően egy ideje úgy éreztük lenne mit javítani az oldal megjelenésén. Volt hogy elvesztünk a sok információ között, sokszor meg épphogy azt nem találtuk, amire szükségünk lett volna. Ezért most összegyűjtöttünk mindent a baloldali oszlopba, ami éppen aktuális lehet, így a központi terület, ahol a tényleges információ megjelenik is több helyhez jutott, végre nem csak akkor élvezheted a cikkeket, ha kivetítőn, vagy hatalmas monitoron olvasol minket. A címoldalon megjelenő ajánlók új értelmet adtak a rovatba sorolásnak, hiszen mostantól, ha okosan választod ki a megfelelő rovatot cikkednek, az sokkal hosszabb ideig maradhat a címlapon.

Apró kiegészítés

A mostani portál - ahogy ezt megszokhattad - jelenleg tesztelés alatt áll, nagyon sok minden meg fog még változni, talán hibákkal is találkozol, ha így történne, kérünk jelezd a tamas@nws.hu címre.

Kellemes olvasást, írást!Kapcsolódó oldalak:
Ez a mi oldalunk - amator.nws.hu