Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Édes... [06-05-16]
Kéz [04-06-06]
Merlin álma [04-01-22]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiAz arab Káma Szutra
Érdekes - Frank Einstein - 2006. július 20.

a koriander üzenete

Arab Káma-szútra

Az illatos kert,
Lazi Kiadó,2OO3 , 2OOO Ft /

Rögtön megnyugodtam, amikor megtudtam:a méz és gyömbér keverék bedörzsölése is használ , de még a langyos víz is segíthet. Legalábbis ezt ajánlja egy középkori mohamedán munka.
A harmadik században keletkezett Káma-szútra kései, 15. századi arab párja Az illatos kert , az arab világ szerelmi kultúrájába enged bepillantani. Ez a világ egykor-talán most is – gazdag lehetett, egy vers azt állítja , hogy Allah a világ bujaságából kilenctized részt Arábiának ajándékozott.
Egy sejk az egyik tuniszi vezírnek levél formájában írja le tanácsait a dicséretre méltó és megvetendő nőkről és férfiakról, a nemzés műveletéről , a férfi és női nemi szervekről , a nők fondorlatáról és hűtlenkedéseiről , az időleges tehetetlenség okairól és kiküszöböléséről és külön fejezet foglalkozik a kisméretű hímtagok megnövelésére és dúsítására szolgáló javallatokkal.
A szakmunka tárgyalja a születendő gyermek nemének megállapítását is.
Álszemérem nélkül , de nem frivol hangnemben ír a testi szerelem emelkedett-extatikus pillanatairól.” Csaknem minden fontos megállapítást szellemes túlzásokkal tarkított mesegyöngy illusztrál , melyek rendkívül emlékeztetnek Bocaccio novelláira , csakhogy azoknál sokkal szabadszájúbbak. Olvasásuk közben a szerelem tudományán keresztül tekinthetünk be az Ezeregyéjszaka pezsgő , vérbő , prűdnek aligha nevezhető világába „ /A Lazi Kiadó előszava/
Muhammad an-Nefzami –a szerző-szerint a nő csupán az egyesülés végett szereti a férfit.
A nők örömére szolgáló hímtag legyen legföljebb tizenkét ujjnyi /három tenyérszélesség / vagy legalább hatujjnyi /másfél tenyérszélesség /hosszú.
A nők által szeretett férfi mellkasa legyen erős , a hátulja izmos , tudja , hogyan uralkodhat a magján , és legyen biztos a merevedése.
A nőnek , aki méltó a férfiak tekintetére , a dereka legyen karcsú , az alakja gömbölyded és buja. A haja legyen fekete, a homloka széles , szemöldöke éjsötét , nagy fekete szemének fehérje élettel teli. Arca tökéletesen ovális , orra finom , szája kecses ívű , ajka és nyelve vérbőn piros. Lehelete édes illatú , nyaka karcsú és erős , mellkasa és hasa széles , keble dús , hasa arányos formájú , köldöke szépen horpadó. Ágyéka legyen domború , vulvája előretörő és húsos , a pihék szélétől a fenékig keskenyedő , nem lucskos , de tapintása lágy , sugározzon belőle hév és ne ontson kellemetlen illatot.
Tudjon annyit , mint a mindenkori haza bölcse.

Combja és fara legyen erős , csípője széles , dereka szépen hajló , keze és lábfeje finom , a karja telt , a válla fejlett.A szerző szerint- viszont- a lankadatlan férfi zsírban sült , mézben úszó tojássárgáján él , fehér kenyéren , amihez kizárólag érett muskotálybort iszik , ezért éjjel-nappal szeretkezik , a hímtagja csak álmában pihen.
Nem szabad, hogy az aktus közben a nő kerekedjen felül , mert húgycsőgyulladás lehet a vége ,s a férfinak szeretkezés után kerülnie kell a nehéz munkát , mert az káros lehet az egészségre..
A szeretkezés befejezése után tilos azonnal felkelni, vizet inni

A szeretkezés különféle módjai


Bár a hatalmas Allah nem hagyta tájékozatlanul népét:.”Az asszonyok a ti termőföldetek. Menjetek a földjeitekre tetszésetek szerint! „/Korán II.,223/-a könyv a szeretkezésnek az arab világban ismeretes 11 módját ismerteti ,de az indiai népeknél dívó szokásokat is számba veszi
Ezek közül a recenzens különösen ajánlja a:
-arkhimédeszi csavar
a bukfenc
a struccfarok
a zokni felhúzása
a mozsártörő
szivárványíj


1 2 következő