Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Álom [11-06-10]
Cökxpon kintről [02-06-02]
Kedves Emberek! [01-09-06]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiRobbie Williams
Buliztam - thomaskerekes - 2006. július 20.

80 millió font

Robbie Williams

A nyolcvan millió fontos ember

A papa

A fiatal Petet rendőrnek szánták, mindössze 16 éves,amikor otthagyta az iskolát és belépett a zsarukhoz. Hét éven át viselte az egyenruhát, de a közönség tapsa éltette, egyszer dicséretben részesült, amikor szolgálaton kívül elkapott egy postarabló bandát, de ez nem volt elég a számára. A Pottieres kocsmáiban és klubjaiban egyre ismertebbé vált, majd hamarosan elég népszerű lett ahhoz, hogy otthagyja a rendőrséget, és valóra váltsa profi szórakoztató művészi álmait,
A mama
a válás után)
Az akkor 14 éves Rob nagy győzelmet aratott az Oliver c, musicalban nyújtott simlis szerepével. Megjött az anyja, és a kezében lévő barna papírzacskót oda adta neki. Nagyon elkeseredetté vált az arca. Kiment a helységből, leült a lépcsőkre, a próbaterem előtt. A zacskóban a pizsamája volt. A mama is vágyott a boldogságra, kereste az igazit, de Rob nem mindig értett egyet a választásaival.
Nehéz kezdet
Valaki felvette a telefont, mire megkérdezte -Petrerrel beszélek? -mire a fazon: életemben nem hallottam róla. Erre Rob újra felhívta, és teljesen más hangon ismét megkérdezte -Peterrel beszélek? Mire a pasas újra nemmel válaszolt, de ez így ment négyszer-ötször egymás után. Aztán végül én telefonáltam, és azt mondtam: Peter vagyok, keresett valaki?
Ha valamelyik srácnak születésnapja volt, elmentek a sheltoni Al Sheiks indiai étterembe. Sokan voltak. Átmentek az úton, a Norfolk fogadóba, hogy megvegyék a sört. Majd elvitték. Mindig berúgtak és a végén kipakolták a vacsorát. Nem is értette senki, hogy miért engedték be őket, amikor csak púp voltak a személyzet nyakán.

A környezetet, a családot, a világhírű énekes gyermekkori barátait egyaránt jól ismerő Sean Shmith tette közzé Robbi Williams életrajzát. Horoszkóppal, diszkográfiával együtt. A szerző biográfusi tehetségét már korábban bizonyította a Rollings Stones, J.K. Rowling
És Edward hercegről írott munkáival. A nehézségeket sem elhallgató olvasmányos sztárportré sikeredett.
A kötetet elolvasva megnyugodhatunk: Robbie nem jár a Névtelen Alkoholisták Klubjába, nem kezelik drogelvonó –kúrákon, a Betty Ford klinikán és a zenei marketinghez tartozott a meleg klubokban történő fellépés és a szűk biciklis-nadrágokat is lecserélte az énekes, ahogy szólókarrierjét megkezdte. Horoszkópja szerint is van remény,(„szexuálisan buja és karizmatikus személyiség”
Sőt: A Take That (Robbie kezdeti zenekara) annak idején amolyan tábortűzi zenét játszott és meleg klubokban indult útjára, de a barátainak sose tűnt fel, hogy Robbie meleg lenne. Akkor került a legközelebb egy meleg férfihez, amikor a férfimosdóban Jimmy Sommervill -lel beszélgetett. A legenda szerint egy butlinsi lány úgy jellemezte Rob férfiasságát, mint egy kisbaba karját, kezében egy naranccsal.
A saját tóval, szigettel rendelkező, egymillió fontot érő ingatlanon élő énekes portréját olvashatjuk. Szerződések, turnék, kislemez-címek, sikerek. A zenei marketing változása, egy fiú, aki 80 millió fontért eljátssza a Robbie Williams szerepet.
Szépen fényezett életrajz, sok konkrétummal, a rajongók örömére.
Már nem is marad szeplő a hajdani kokainistán, hacsak az nem, hogy jogosítvány nélkül vezeti Jaguárját.
Ja, a saját birtokán.

Kerekes Tamás
Sean Smith: Robbie Williams
Fordította: Reichenberger Andrea
20060,Budapest, jlx.kiadó
www.jlx.hu
kötött, 262 oldal, ármegjelölés nélkül