Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Válasz,hogy gondolkozzál! [05-07-04]
ennek az a címe, hogy "néha". [02-10-11]
Motorway [01-07-23]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiAbbázia
Buliztam - ddani - 2004. február 29.

mindenféle tilosrádiós meg darenbézes, hiphápos arc után én is betörtem a valóságba. az Abbázia klub eldugottan ám sokszínűen pörög. nincs sem erő, sem segítség csupán Allahban.

amióta Sz.-re költöztem kollegistának, teljes tematikával kellett újraberendeznem életidőm eltrafált sok százalékát, de így friss bulik meg zenemániákus rokonlelkek is idelettek, és ez jó.

a főiskolás dolgozó fölösleges perceit és fizetőegységeit a Főiskolai Klub c helyen tengeti-pengeti, van zenegép meg szar pia, a pizza pedig jó. dídzsézni is szoktak néha, ezen felbátorodva szokok én is csütörtök napján, de egyébként nem szeretem itt.

a jó hely már kevéssé szembetűnő, teaháznak álcázva bújkál egy kis kanyar alatti pincehelységben, és Abbázia (-teázó, kávézó, -klub; mikor mi) néven fut. kb itt vannak jó bulik Sz.-en, beugró nincs, én meg kéthetente szombaton. a helynek van szelleme, több is, igényes, drágácska, kvaliti.

szög a zsákból: itt buliztam. és fogok még sokat. tea, vodkaredbull, rakendroll. az alternatív elektronyikus zenéknek hódoló fiatalok felhőtlen szórakozásának az ő színhelye. de miket is beszélek, tessék megtalálni, felfedezni. á, úgyse.