Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Miért élek, s miért vagyok?! [06-05-30]
Boldogok leszünk! [06-03-05]
Leöntött - Anna módra [05-10-19]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiÚgy csinál
Buliztam - ddani - 2003. december 7.

Tom Waits majdnem fellépett, majdnem odaidézték, épphogy csak nem volt, de nem volt nagy baj.

az ő dalainak előadása a The Raindogs formáció plusz sokan által
A szombat estét egy kétesélyes (majdnem "ominózus"t írtam, de még időben) kimenetelű valami tarkította, én meg oda, mert a Tom Waitst szeretem nagyon (ez nem volt jó ok) és mert jeggyel lepett meg a Mikulás. Az A38 hajóhelyen volt a hejehuja.
Tom Waits (továbbiakban TW, esetleg Waits, mikor hogy) személyesen pösze nem volt ott, de ezt egy közepesen talpraesett nagycsoportos is levágja a promóanyagból, az ekörüli hisztit nem is kívánom élesztgetni. Nem volt, nem is kellett lenni.
De, az ő dalainak előadása a The Raindogs formáció plusz sokan által, az inkább ilyen rokkoncert volt, gitárszólókkal meg minden. Úgyhogy fanyalogtam is, hogy jól imitálja az a 3-4 rekedt fickó a mestert (TW), de zenészek lévén, átbuherálták a mjuzikot ilyen rokkoncertre, oszt az nekem nem akar működni sehogyse. Nekem a marimba kell, meg a többi fura ütőhangszer.
Maradok annyiban, hogy meg lettem marketingolva, ráharaptam húzónévre stb esete forogna fent, de ajándéklónak ne nézd az ének.

"Tom Waits dalok élőben, közreműködik The Raindogs: Ian Siegal (UK), ének, gitár, Sa:ke (NL), ének, zongora, tangóharmónika, Ripoff Raskolnikov (A), ének, gitár, zongora ... " és még sokan. Szóval ez nem rossz, csak nyilván nem az.