Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Katonák [11-06-10]
karaoke [03-12-13]
K [03-10-10]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiszilvuplé retrospekt
Buliztam - ddani - 2003. november 30.

ez a hétvége sem volt az az eseménytelen őszbedepizős víkend, amit úgy halványan aláképzelek a véget-nem-érni akaró pestbudai nájtlájfnak.

megvolt ez a csütörtök-vasárnap közé nyúló sorozatos merénylet, melyen mint részvevő, izé, vettem részt, aszt erről még ide is írok. annyit nem aludtam, hogy már nem számolom, a napot is csak hogy csodálkozzak: jé, vasárnap mi minden nyitva, elvidékiesedtem, de holnap reggel megy a vonat, megyek, amíg itt voltam meg legalább résztvettem lsd fent.
kedves naplóim, csütörtök: késői érkezés szilvuplé nyitóbulira, kevés cd-ről ahhoz-képest jó hangulatot kavarok, holnapra legyen lemezjátszóhoz picköp úgymond.
péntekest: tegnapot kialudva, útbaejt aloés tsaságot (Mao, Tommer, Bence) majd szilvuplé-nyitóestek 2dik felv. (-onás), kevés ember, négykor már zavartan keresem magam a pult mögött, összefüggéstelen zenei hülyeségek után kotorászok, hogy mire nem táncol még a ritkásvegyes közönségem, aki hol Csárlit, hol Manucsáót, hol a sztenderd "táncos-zenét" kéri énrajtam számon, ti. hogy azt tegyek. nem értem az embereket, magamban furcsa vonzódásokra lelek, libidóra legfeljebb nyomokban. szkip.
szombateste: váratlan telefon, nem jött lemezlovas, tudok-e, hogyne, zuhanypára meg a hajamhátra, mehetünk. ez kész, mennek haza, gyorsan tegyek valamit, feltol, táncol, mentjük ami menthető. nem sok, mégis kitart úgy két óra, két és fél hosszára. onnantól csendesebb, jazzesebb eseményláncolat következik. ötkor fekszik.
ilyennek láttam a szilvuplét kb, ahogy megnyílt és az odagyűlt emberek az élő zene végezetével a dídzsé kezére kerülnek.
nem tudom, mi lesz jövő hétvégén, de ha nem kellek majd oda (jó az amit csinálok, csak az embereknek nem ilyet, inkább táncolósabb/kommerszebb/slágeresebb/f*omtudjamilyenebb zenét kell, értem ugye, meg tök jó volt tényleg, és majd szól ha jöjjek) szóval akkor nem lesz péntekestém rezidens dj-ként, akkor cserébe én alszom.Kapcsolódó oldalak:
előzmány - http://amator.nws.hu/erdekes/031121szilvuple.html