Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Becsülöm! [06-03-05]
választás az első bében [02-04-07]
Mire jó 100.000.000 Forint? [01-03-24]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeimokka, kacagás
Buliztam - ddani - 2003. június 8.

szombat este a mokka cuka bootleg balhén

a hajógyári pepszi sziget első-jobbra sarka új nevet kapott, ami legfeljebb annyiban érdekes, hogy a "mokka cuka!" jobban hangzik mint a pepszi café vagy ami eddig volt.
viszont egy kultiplexen átlengő flyer azt hirdette, hogy 7-én ott lesz valami Freelance Hellraiser, ami szintén hangzatos, de talányos is, és még további kulcsszavak: Badihali, Titusz, B2men, és egy műfaj: a Bootleg. ööö, aha, biztos, mondja az avatatlan fül.
a bootleg (butleg, vagy bútleg) azt jelenti: csizmaszár, és hogy miért így hívják amikor két kiadott zeneszámot egymásra kevernek/vagdalnak, azt én is tudni szeretném. viszont így kerül a 80-as-90-es és újezredelei pop olyan izé, kontextusba, hogy csak na. és bejön, kilenctől négyig, bár a négy se rajtunk múlott csak zárt az említett hely.
annyira összekeveredtek a zenék, hogy nem tudok rendes példát felhozni, mondjuk a Doors + valami breakbeat keresztezése az iszonyú pörgős volt, meg a Moby és a Belga Gépkocsi szövegének egyvelege teljesen kész, meg - na jó jönnek ezek sorban, de tracklistet nem írok, úgyis fölösleges mert ezt hallani kell. A fellépők valami olyan elvetemült lemezlovasiskola rajongói, hogyaszongya milyen vicces ha egyik szól a másikon, ez is lehet meg az is, de tényleg kurva mókás, ilyen vidám, komolytalan.
az angol Freelance (kb.: független) Hellraiser (kb.:balhés) kitett magáért a húzós ütemű gépzenék és slágerek házasításában, de nem szégyenkezhet a hazai felhozatal sem, és vidámságba csapó meglepetésünkre metálgitártól latin rezes hangszerelésen át drum'n'bassig mindenféle stílus hallatott.
ez lesz a divat, prognosztizálok, aztán lecsekkolom, Clyde a Freelance szintén fellépő haverja megerősít a sörben: igen, az elmúlt év során Londonban is mintha... mindenesetre jó hallani, ahogy a pop ha magának nem is, de valakik újra megtalálják a hangját őneki, helyette, minekünk.
ekkorát évek óta nem danceltem, de kifáradni csak az arcomat éreztem, ahogy pár röpke órán át izomfacsarón vigyorgott. úgyhogy sürgősen kérek még ilyet újra, mielőtt bármilyen elvonási tünet kiüt.

a buli ***** ++ évezredes (eddig)

a hely ***