Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
A ködöd [06-08-01]
Válasz,hogy gondolkozzál! [05-07-04]
10 sor [05-06-13]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeipajtás-hajtás
Buliztam - ddani - 2003. május 23.

a cikázó bringafutárok újonnan bázisból szórakoztatják a díszes pestbudai közveleget. a hely neve szóda, a wesselényi utca centrális koordinátáin fekszik a tizennyolcas szám alatt. jelenlét kötelező.

ahhoz képest, hogy még most van alakulóban, nekem összkomfortosnak tűnik a nagyablakos, tágasan nyüzsgő beltér, lehet hogy én vagyok igénytelen, mindegy. kellemesen ülhető asztaloknál megy az esti élet, beszélgetni lehet ordítás nélkül, diszkrét tuti. nem lihegték túl az amúgy poénos dizájnt: meleg színek és fények, oldszkúl szódásüveg, szolid szockóbútor, némi feketefehér manga-képregény. reklám, árukapcsolás nem tűnik fel, ha csak a kint parkoló bicikliket nem vesszük annak. indulási pangásról sem eshet szó, láthatóan felfedezte és megszerette a célközönség: ismerős buliarcok a chachacha, ráckert, szimpla stb frekventálói közül.
a bárpultnál nyomul a barátságos személyzet, szinte sajnálom cappucinoért meneszteni a lelkesen mesélő arcot, aki bőven ellát infóval. lesz hamarosan konya is, omlettek meg reggelis dolgok, persze rendes kaják. ami itt van utcaszinten, az kiegészül hangosabb-húzósabb pinceprogrammal, és a végcél egy éjjel-nappal működő hely, ahol felül nyugi, alul bugi. igéretes, ami a nyári esőnapokat és hűvösebb estéket illeti. szóda.Kapcsolódó oldalak:
pajtásék a neten - http://www.hajtaspajtas.hu/index.htm