Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Szemét-Világ [06-03-09]
Köd volt [05-02-25]
Erős vagyok... [04-06-04]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeikultúrkül-és beltér
Buliztam - ddani - 2003. április 23.

hol járok, miket micsinálok bulizóslazítós üzemmódban. keddeste pestbudán, icpartitájm.

még a ráckert sem szűnt meg, pedig azt mondták, hogy azt mondták. de köszöni jól van. volt megnyitója, amikorahol sokan voltak, velem eggyel kevesebben, de ismerősök mesélték, hogy. odagyűlnek. aztán mégis, én is meglepődtem először talán azon, milyen sok bicikli parkol a kapu előtt és odabent még mekkora nyüzsi. semmi, csak tavasz, szépidő, jókedv, fröccs, sör, pezsgő. még koncert sem volt épp, ezért inkább a díszes közönség szórakoztatott, és kellemes lettem magamban és nyugodt, hogy hál’isten nincs, sehol egy ismerős arc, mik vannak. az egyik pultnál állva (komolyzene szól, alant hajszoltan lötyögnek a boroskannák) a másik oldalról idehallatszó ellenzene enyhén hallucinált telefonpittyegést idéz. körben az angyalok ülnek, szépek idén is a lányok, ha hív valaki, akkor ráckertben vagyok.
előtte a chachachában volt buli, keddenként rakom a talpak alá a valót, és most is így voltam. negyed nyolctól kezdek matinézni, aztán elvesztem az időérzékem, aztán majd szól úgyis a Zsolti, hogy kezdene most a szettjével. üldögélnek a fiatalok, benéz, elköszön egy-két barát, épphogy hangosabban dönget az elektronikus fank, hogy beszélgetni is lehet, de nem kell. táncolni még senki se fog éjfél előtt, ám rendes ritmus-attakra beindul pár bólogató fej meg tapkodó láb. a végére hagyok egy effektes-torzítós romlottrózsaszín girlpower rockszámot, tinihangú lányzó ordít rajta hamisan: „go fuck your guitar!”
aztán irány a ferenciek tere, battyogjunk át a rácba.


Hely
hannoca - 2003 április. 24. 16:54:56

Én is a bicikliken csodálkoztam el, de csak kifele menet, biztos már késő volt. A Danival voltunk egy jó helyen (még) nem drága, és szép, van nyitott rész is egy bérház belső udvaraként. Kaja, kártyalehúzó (Pozsi nem kell adósa maradjon senkinek kivéve az OTP-t). És másfél sarokra van a Szentkirályi 22-24-től, ami azért is jó, mert az Aloéból jó 20 perc amíg hazaérek, és az bizony sok, nagyon sok.