Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Robbie Williams [06-07-20]
Egy... [06-03-26]
Elképzelt szerelem... [04-11-03]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiszületésnapi koncertek
Buliztam - ddani - 2001. október 6.

a Nemes Bruders és a Handa Banda közös bulija

péntek este, Marcibányi tér. nem jártam a művház alatt, amióta megszűnt VOX kávézónak lenni. de kávézó most is van, kisértetiesen VOX-szerű, csak Rézmálnak hívják újonnan. na mindegy, a lényeg, hogy buli van, mégpedig egyszerre kettő is: ma este ünnepli szülinapját a Nemes Bruders klezmer-jazz formáció, és debutál a Handa Banda együttes.
tíz körül indul a mandula, ritkás, ám lelkes közönség előtt. András és Janó összeszokva szólózgatnak az ismerős és újabb számokban, Béres Eszter éneke, zongora és dobkíséret a dzsesszt és keleti elemeket ötvözve teszi teljessé a kifinomult hangzást. kellemes, kulturált kocsmazene, táncolható is lehetne, talán majd legközelebb, ha több rá a vállalkozó. családias hangulatban megy le az első koncert.
rövid szünet után kezd a Handa Banda, akik a Placidi alcsi matrózrock-együttes utódzenekara. a repertoire-juk hol orosz, hol magyar vagy angol nyelvű, ska-beütéses, táncos kocsmazenék tömkelege. továbbra is nagyon kevesen vagyunk hallgatók, öt-hat szám után abba is hagynák a játékot, de visszatapsoljuk-fütyüljük őket, vagy tizenöten, mert az az utolsó szám nagyon bejött. másodszorra is jó.
fél egy körül már üres a színpad, és uncsi diszkózene szól a Rézmálban; ideje menni. két banda, akik nem divatzenét nyomnak, és átjön, hogy szeretik amit csinálnak, a zenéjüket, a hangulatot. biztosan hallunk még felőlük.


következő Nemes Bruders koncert
ddani - 2001 október. 26. 17:22:59

November 8. csütörtök 19h, Bálint Zsidó Közösségi Ház, Révay u. 16., beugró 400 kredit.