Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Nem akarok más lenni, mint én! [06-03-05]
Ismeretlen drótszerző: "Szerinted megörgedtünk?" [01-11-22]
Színház és bor. [01-02-14]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeiadni jó meg kapni
Ajándék - ddani - 2003. december 21.

a karácsonyt nem szeretem, az ajándékokat viszont de. adni jó, ennek mellékhatásaként kapni is.

a chanuka-gyertyatartó (ami nem menóra, hanem spéci +1 ágú, nemtom most nevét) az jobban elfér a karácsonyfánál, ami nagy lesz a szobába, még ha kisfa is. mézgyertyák égnek napról-napra nagyobb édeskés füstkibocsájtással, új gépről tolom a közhelyhülyeséget, lassanként érkeznek befele a zsákmánytárgyak. ünnepeljmavelünk.

ytem: a csernus imre drogkönyve az jó, egyhajtásra lement, olyan mint egy jó beszélgetés, azaz mint irodalmi alkotás nem, de egyébként. kellemesen olvasmányos meglepetés, örvendeztessük meg addiktológiai érdeklődésű vagy előképzetlen szeretteinket.

ytem: egzotikus élelmiszerszaküzletben jártam, kínai, arab stb feliratú szószok, adalékok és mindenféle, amit még nem jelölünk "E" kezdetű kódokkal. ez a bolt nagyon konkrétan a fényutcai piac belsejében színesíti a főzőcskét.

ytem: a bazársor másod- vagy egynéhányadszorra pszichedelikus hatású, én pl egy pénteki vörösmartytéren ideiglenesen full kikattantam a kultúrkörnyezetemből, fagyódó fingom nem volt róla, mit keresek ott és miért. 1etlen értelmes dolog a hajléktalanoknak folyó gyűjtés, komolyan semmi egyéb nem keltett bármi valóság-illúziót.

biztos, hogy semmihez sem tudom kötni a nagy hepajt, mely pénzköltésre ösztönöz, de jó dolog a változatosság kedvéért másoknak shoppingolni, óriási önmérséklettel pl egy zeneboltban, h/ ne saját füleim kényeztetésére alapozzak, vagy a könyvesnél saját érdeklődésem félretoszni, ilyen mentális csavarokkal kimenni a fogyasztói világba, ahol a tököm fagy le, nem pedig a windows.