Rovatok
Ajándék
Buliztam
Érdekes
Ez az oldal, itt
Idézetek
Kieg. versekhez
Kultúrpajta
Külbelpol
Mélyértelmű
Mindennapi mindenfélék
Napló
novella
szerelmes sms-ek
Szerelmes-vágyakozós
Szüret
Veder
Vers
Belépés
Azonosító:
Jelszó:
Regisztráció
3 másik
Édesanyám! [05-10-23]
magyarorszag fasza [01-12-17]
Vizsgaidőszak 1. [01-05-23]
Keresés
Toppon
Porfogó [15-08-02]
Angolkóros [15-08-02]
Az Isten szeretője [15-08-02]
Szorgalmasak
Impresszum
Használat feltételeitalálatok
Ajándék - ddani - 2003. december 17.

az ünnepi micsodát félretéve, vásárlási főszezoncsúcseszkaláció van, zúzás. kereslet, kínálat egymásra borul a bazársor-végi forraltbor-bódénál.

dől a szeretetünnepi spam, félszívvel jelölöm-törlöm. vettem idén sapkát, sálat, de kesztyűt nem. most, hogy ajándékokról készültem vón' írni, rájöttem, h/ érintett leendő ajándékozottak meglepetését aknáznám itt alá, ha netán magukra ismernének - szóval minden valós személyre történő utalás a véletlen műve csupán, fikció.
mert pl találtam árust, aki Szibériából importál nyírfakéreg-cuccokat, a helyi folklór és a fölös bizbaszok különös tárgykultúráját böngészve sűrűfogú fafésű, növénymotívummal díszítve. kosárba tesz.
amúgy nemcsak kirakodósok között randalírozva lel célobjektumra a fogyasztó, a levásárolható jegyzettámogatás is termékeny ajándéktalaj, így félévi kollekció, 2003 őszi félév. faalá, ha nem idén volt az olvasás éve, akkor tuti tavaly vagy jövőre. olvasható.
krónikus-súlyos bagós testvérnek cigirágó óriási mennyiségben, ami nem könnyű amióta egyre kevesebb szál jut egy egységcsomagra, most 7 vagy 8 szál a pálya. finomutalásféleképpen, utálok tüdő- vagy sebészeti osztályra járni, még látogatóba is.
ma - egyébként - az ideológiailag korrekt, nem globalista ünneplési és vásárlási stratégia is szóba került, jót szórakoztam rajt, és azt kell mondjam, eléggé pro-globalista és nemzetellenes attitűdöket ajándékoztam beszélgetőtársaimnak. úgy kell nekik.
ámokfutás, randalír, tévelygő-kóválygó fényes-csilingelős-vadász vagyok. giccsparádé: aranyszín sálasmackószobor, kék (!) műanyag télapó-kitűző, nagyoncsúnyabakancsok, fonott valami halásszerszám-helyett-váza, mint kiderült, írkrémlikőrös szaloncukor 1299-/kg, illatosgyertya-zenfüstölő-horoszkópkaleidoszkópok, mechanikus felhúzható robotcsecsemők.
méghogy az elkurvult, fogyasztói Karácsony ne lenne transzcendens!
vissza a forraltboroshoz, a WestEnd aluljárói bejáratától jobbra kaptam olyan fűszereset, hogy csípett.